Ο Randy Orton του WWE πλήρωσε gamer για να του κάνει level-up στο Elden Ring!

Και μάλιστα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό
05 Οκτωβρίου 2023 14:04
Ο Randy Orton του WWE πλήρωσε gamer για να του κάνει level-up στο Elden Ring!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Randy Orton του WWE, όχι μόνο έπαιξε Elden Ring, αλλά μάλιστα ξόδεψε και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να κάνει την εμπειρία του…ομαλότερη!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Randy Orton δηλώνει gamer, περνώντας τον χρόνο του ακόμη και με πιο σκληροπυρηνικές εμπειρίες, όπως το Elden Ring, όσο ταξιδεύει από το ένα event του WWE στο άλλο. Ο Orton, λοιπόν, μίλησε σχετικά με την εμπειρία του με τον τίτλο της FromSoftware στο δίδυμο του Twitch καναλιού The Insiderz, από τους πρώην tag team superstars του WWE, Brennan Williams και Mansoor Al-Shehail.

Συγκεκριμένα, πριν από ένα επεισόδιο του Monday Night Raw, ο Orton τους πλησίασε για να τους μιλήσει για το Elden Ring, το οποίο λατρεύει...με εξαίρεση τη δυσκολία του. Για την ακρίβεια, ο Orton συγχίστηκε τόσο με το επίπεδο δυσκολίας που πλήρωσε 1000 δολάρια σε έναν άλλο gamer για να μπει μέσω co-op στον κόσμο του και να του ρίξει Runes, έτσι ώστε να ανέβει αμέσως levels. Κατά κάποιον τρόπο, μετέτρεψε την εμπειρία σε pay-to-win με τον δικό του, γενναιόδωρο τρόπο, για να κάνει πιο εύκολες τις πρώτες πιο απαιτητικές ώρες στα The Lands Between.

Σύμφωνα με τον Al-Shehail και τον Williams, o Orton τους είπε:

Ναι, είναι γα******ο δύσκολο. Πλήρωσα έναν τύπο 1.000 δολάρια για να μου δώσει άπειρα runes για να μπορέσω να φτάσω αμέσως level 100.

Το αγαπώ σαν παιχνίδι όμως. Είναι φοβερό. Απλά όχι, δεν μπορούσα να ασχοληθώ με αυτές τις μ*****ες και έτσι πλήρωσα έναν τύπο να μου δώσει runes.

@theinsiderztv Randy’s Runes #wwe #randyorton #maximummalemodels #wrestling #prowrestling #aew #impactwrestling #model ♬ original sound - INSIDERZ TV

Για την ιστορία, η βοήθεια από την κοινότητα είναι ένα γνώριμο και λατρεμένο στοιχείο στα Souls παιχνίδια, αφού τα summons/invades είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά. Φυσικά, το Elden Ring γέννησε με παρόμοιο τρόπο τον θρύλο του Let Me Solo Her, ο οποίος, χωρίς χίλια δολάρια, απλά γιατί έτσι, βοηθούσε όσους περισσότερους παίκτες μπορούσε με το πανδύσκολο boss της Malenia.

Tags: