Assassin's Creed Mirage: Δείτε τον «απόλυτο» gameplay οδηγό (BINTEO)

Μαθαίνοντάς σας τα πάντα για το stealth
03 Οκτωβρίου 2023 22:12
Assassin's Creed Mirage: Δείτε τον «απόλυτο» gameplay οδηγό (BINTEO)

Απομένουν μόλις μερικές ώρες για το ντεμπούτο του Assassin's Creed Mirage, του νέου άκρως αναμενόμενου κεφαλαίου της λατρεμένης σειράς της Ubisoft. Έτσι, λοιπόν, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η γαλλική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τον «απόλυτο», όπως τον χαρακτηρίζει, οδηγό για το stealth.

Πρόκειται για ένα 7 λεπτών βίντεο, το οποίο εστιάζει σε αυτή την πολύ βασική πτυχή του παιχνιδιού. To Mirage, όντας μια εμπειρία που επιστρέφει στις ρίζες των αρχικών τίτλων, τιμώντας ειδικότερα το πρώτο-πρώτο Assassin’s Creed, έχει φέρει ξανά σε πρώτο πλάνο το stealth, το οποίο αποτελεί την βασικότερη και πιο βιώσιμη προσέγγιση για τις περισσότερες καταστάσεις με τις οποίες θα έρθουν αντιμέτωποι οι παίκτες.

Το εν λόγω βίντεο λοιπόν, παρουσιάζει όλα τα συστήματα και τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος. Από τα Assassin’s Tools και πως αυτά μπορούν να αναβαθμιστούν, το νέο μηχανισμό Assassin’s Focus που θυμίζει Splinter Cell, επιτρέποντας τη μαζική επιλογή και εκτέλεση εχθρών, μέχρι το social stealth που επιστρέφει, ο οδηγός της Ubisoft εξηγεί τα πάντα.

Μπορείτε, λοιπόν, να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το launch, παρακολουθώντας τον μέσα από τον player που ακολουθεί.

Μερικές βασικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+. Μάλιστα, είναι πιο προσιτό και δε ζητάει €79.99, αλλά αντιθέτως η τιμή του ανέρχεται σε €49.99.

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Το μέγεθος της πόλης του παιχνιδιού είναι παρόμοιο με το Παρίσι του Unity ή την Κωνσταντινούπολη του Revelations. Οι developers περιγράφουν την Βαγδάτη ως τον τέλειο παιδότοπο για έναν Assassin, αφού επιτρέπει το parkour στις στέγες και σε στενά δρομάκια και το κυνήγι των στόχων του από το σκοτάδι.

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub. Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.