Το launch trailer του Assassin’s Creed Mirage θέλει να σας ψήσει για «παλιό-καλό» Assassins Creed

«Become the Master Assassin»
28 Σεπτεμβρίου 2023 14:51
Το launch trailer του Assassin’s Creed Mirage θέλει να σας ψήσει για «παλιό-καλό» Assassins Creed

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage στις αρχές του επόμενου μήνα και έτσι η Ubisoft μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του παιχνιδιού.

Το εν λόγω βίντεο είναι σχετικά σύντομο σε διάρκεια και απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από in-engine πλάνα. Συγκεκριμένα, μέσα σε περίπου ενάμιση λεπτό προσπαθεί να ψήσει τους fans που ψάχνουν μια «παλιά-καλή» Assassins Creed περιπέτεια, δίνοντας έμφαση στο parkour, τα assassinations, τα leaps of faith και άλλες κλασικές πτυχές της εμπειρίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το trailer χρησιμοποιεί για μουσική υπόκρουση το κομμάτι που έγραψαν για το παιχνίδι οι OneRepublic. Μπορείτε να βρείτε τόσο το εν λόγω βίντεο όσο και το μουσικό κομμάτι αυτόνομα παρακάτω.

Το launch trailer του Assassin’s Creed Mirage:

Το μουσικό κομμάτι των OneRepublic για το Assassin’s Creed Mirage:

Μερικές βασικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+. Μάλιστα, είναι πιο προσιτό και δε ζητάει €79.99, αλλά αντιθέτως η τιμή του ανέρχεται σε €49.99.

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Το μέγεθος της πόλης του παιχνιδιού είναι παρόμοιο με το Παρίσι του Unity ή την Κωνσταντινούπολη του Revelations. Οι developers περιγράφουν την Βαγδάτη ως τον τέλειο παιδότοπο για έναν Assassin, αφού επιτρέπει το parkour στις στέγες και σε στενά δρομάκια και το κυνήγι των στόχων του από το σκοτάδι.

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub. Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.