Ανακοινώθηκε το Halo 5

Επίσημο πλέον το πέμπτο μέρος της δημοφιλούς σειράς
16 Μαΐου 2014 10:05
Ανακοινώθηκε το Halo 5

Xbox One χωρίς Halo 5 γίνεται; Φυσικά όχι και για αυτό το λόγο σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε μαζί με την 343 Industries το πέμπτο μέρος της δημοφιλέστερης FPS σειράς του Xbox brand το οποίο ακούει στο όνομα Halo 5: Guardians. Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της 343 Industries, Bonnie Ross, το Halo 5 είναι μία αρκετά μεγαλύτερη προσπάθεια από την ομάδα ανάπτυξης σε ότι αφορά την τεχνολογία, το μέγεθος και το όραμα της εταιρίας για το νέο μέλος του franchise. Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται απευθείας από τον Bonnie Ross είναι πως το Halo 5: Guardians θα τρέχει σε 60 frames per second, θα έχει dedicated servers και θα φτιαχτεί από το μηδέν αποκλειστικά για το Xbox One με νέα μηχανή γραφικών. 

Πληροφορίες για την ιστορία του τίτλου δεν έγιναν διαθέσιμες δυστυχώς αλλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως τα γεγονότα του Halo 5: Guardians θα διαδραματίζονται αμέσως μετά το τέλος του Halo 4.

Τέλος, μπορεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου να φαίνεται λιγάκι μακριά για τους φανατικούς της σειράς αλλά ο Bonnie Ross υποσχέθηκε πως η συνεργασία της εταιρίας με τον Steven Spielberg που είχε ανακοινωθεί στην E3 2013 θα λάβει σάρκα και οστά φέτος στην τηλεόραση. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία Halo σειρά μέσα από τα μάτια του Spielberg.

Το Halo 5: Guardians πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015 αποκλειστικά για το Xbox One.

 

Tags: