Ελάτε για ένα tour στους χάρτες του Call of Duty: Modern Warfare 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα η πλήρης παρουσίαση του Multiplayer
14 Σεπτεμβρίου 2023 21:58
Ελάτε για ένα tour στους χάρτες του Call of Duty: Modern Warfare 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Activision με την Sledgehammer Games κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται για πρώτη φορά όλοι οι χάρτες που θα περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο Call of Duty: Modern Warfare 3, οι οποίοι θα είναι remastered από το Modern Warfare 2 του 2009. 

Οι 16 χάρτες που θα περιλαμβάνει το Modern Warfare 3 και έγιναν remastered είναι οι εξής: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, και Wasteland.

Στο παρακάτω βίντεο ο art director, Matt Abbott και ο design director, Zach Hodson, μιλούν για τον εκμοντερνισμένο των λατρεμένων από την κοινότητα χαρτών και πώς προσπάθησαν να τους φρεσκάρουν χωρίς να χάσουν την αυθεντική τους ποιότητα. 

Δείτε το βίντεο με το tour στους χάρτες του Modern Warfare III

Μερικές πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Activision: "Βασισμένο στα Modern Warfare και Modern Warfare II, το Modern Warfare III είναι άμεση συνέχεια. Οι παίκτες θα ζήσουν ένα πλούσιο και καθηλωτικό campaign με πολλές επιλογές, με την ιστορία να συνεχίζεται ακριβώς μετά το MWII, ενώ θα υπάρχουν και Zombies στον μεγαλύτερο χάρτη που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.

Ο Captain Price και η Task Force 141 πρέπει να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν σε μια μάχη ενάντια στην απόλυτη απειλή σε αυτήν την άμεση συνέχεια του Modern Warfare II. Ο υπερεθνικιστής Vladmir Makarov και οι αντιλήψεις του έχουν πάει πλέον σε όλο τον κόσμο αναγκάζοντας την Task Force 141 να πολεμήσει όσο ποτέ άλλοτε σε αυτό το σκοτεινό με σκληρό campaign."

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.