Αναβαθμίζονται τα γραφικά του Wildstar

Με το επόμενο μεγάλο patch
26 Σεπτεμβρίου 2015 05:20
Αναβαθμίζονται τα γραφικά του Wildstar

Το Wildstar, το οποίο όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στις 29 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνει τη μεταφορά του στο free to play μοντέλο. Παράλληλα με τη μεταφορά αυτή, η NCSoft έχει προγραμματίσει και ένα ριζικό visual upgrade για το ΜΜΟ της, που έρχεται με το επόμενο update του παιχνιδιού και όπως λέει, σκοπεύει να αλλάξει δραματικά τον οπτικό του τομέα. Στο σχετικό forum post της σελίδας του Wildstar διαβάζουμε:

"Το πήραμε από την αρχή με στόχο να το κάνουμε πιο ρεαλιστικό, αυξάνοντας τις πηγές που φωτίζουν το περιβάλλον. Προσθέσαμε εφέ όπως ακτίνες από ένα πολύ μακρινό αστέρι ή τη λάμψη από τις εστίες της φωτιάς, με τρόπο τέτοιο ώστε να δίνουν την αίσθηση ενός ενιαίου περιβάλλοντος. Αν και τα χρονικά περιθώρια σιγά σιγά στενεύουν, έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να κάνουμε δραματικές αλλαγές στον οπτικό τομέα του παιχνιδιού, χωρίς να πειράξουμε τα ήδη υπάρχοντα, υψηλής ανάλυσης μοντέλα και textures."

Εδώ μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένο το post, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες για όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στο παιχνίδι.

Tags: