Τίτλοι τέλους για το Dead Island Epidemic

Τον spin-off MOBA τίτλο της σειράς
17 Σεπτεμβρίου 2015 17:23
Τίτλοι τέλους για το Dead Island Epidemic

Όπως ανακοίνωσε η Stunlock Studios, ο spin-off ΜΟΒΑ τίτλος της σειράς Dead Island, το Dead Island Epidemic, δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη και οι servers του θα κλείσουν στις 15 Οκτωβρίου.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του παιχνιδιού στο Steam διαβάζει ως εξής:

“Από τότε που αρχίσαμε με την Closed Alpha και σε όλη τη διαδρομή μέσα από τις Closed Beta και Open Beta, έχουμε λάβει ένα μεγάλο ποσό χρήσιμων κριτικών και ενθαρρυντικών σχολίων από τους παίκτες μας. Αυτό ήταν κάτι ανεκτίμητο για όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες εβδομάδες αξιολογήσαμε το πώς θα προχωρήσουμε με το Dead Island: Epidemic. Κοιτάζοντας προς το μέλλον για το παιχνίδι, είμαστε λυπημένοι να ανακοινώσουμε ότι έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη.

Εμείς θα κρατήσουμε τους servers ανοιχτούς μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Αυτή την περίοδο  θα τρέξουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις για όλους τους χαρακτήρες και τα boosts, για να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να ξοδέψουν όσα in-game χρήματα τους έχουν απομείνει  σε χαρακτήρες και αντικείμενα που μπορεί να ήθελαν να δοκιμάσουν, αλλά ποτέ δεν το έκαναν.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας, τα σχόλιά σας και την ώρα σας παίζοντας Dead Island: Epidemic! Το παιχνίδι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς.”