Τύπος έτυχε ένα από τα πιο σπάνια αντικείμενα του Diablo IV

Το επιβεβαίωσε και η Blizzard
10 Ιουνίου 2023 15:59
Τύπος έτυχε ένα από τα πιο σπάνια αντικείμενα του Diablo IV

Το Diablo IV κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 6 Ιουνίου και είναι χωρίς αμφιβολία ένα παιχνίδι που περίμεναν πολλοί gamers για να παίξουν. Η σειρά φημίζεται μεταξύ άλλων και για το ατελείωτο loot που προσφέρει και έχει κάποια legendary αντικείμενα με πολύ μικρές πιθανότητες για να «πέσουν-βρεθούν».

Παραδείγματος χάρη, το Harlequin Crest είναι ένα πάρα πολύ σπάνιο legendary αντικείμενο του Diablo IV, αφού η ίδια η Blizzard είχε δηλώσει παλιότερα ότι έχει πολύ μικρές πιθανότητες για να πέσει. Τώρα, φαίνεται ότι κάποιος τυχερός είναι κάτοχος αυτού του Crest και το επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter NanamIzumi233 ρώτησε τον Adam Fletcher, τον global community director του Diablo IV, εάν το «drop» που θα δείτε παρακάτω, ήταν αληθινό επειδή το είδε να το τυχαίνει ένας παίκτης. Ο Fletcher απάντησε με ένα GIF και επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ο πρώτος τυχερός στον κόσμο που έχει στην κατοχή του το Harlequin Crest.

Ακόμα δε γνωρίζουμε το ποσοστό πιθανότητας για να πέσει το Harlequin Crest, αλλά φαίνεται ότι θα το τυχαίνουν παίκτες που είναι περισσότερα από 90 level. Το Harlequin Crest είναι ένα από τα πολλά σπάνια αντικείμενα του Diablo IV.