Ο Crash Bandicoot και οι φίλοι του επιστρέφουν με ένα χαοτικό παιχνίδι – Δείτε το launch trailer

Σύντομα η κυκλοφορία του
10 Ιουνίου 2023 13:48
Ο Crash Bandicoot και οι φίλοι του επιστρέφουν με ένα χαοτικό παιχνίδι – Δείτε το launch trailer

Η Activision σε συνεργασία με την Toys for Bob έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το gameplay launch trailer του Crash Team Rumble, του team-based multiplayer παιχνιδιού που θέλει να γίνει το επόμενο “hit”. Ναι, ο Crash επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά αντί για μία κλασσική περιπέτεια, σας καλεί να περάσετε από διάφορες δοκιμασίες και modes με πολλούς παίκτες.

Στο νέο βίντεο, η Activision παρουσιάζει το χαοτικό multiplayer παιχνίδι με ολοκαίνουργια gameplay πλάνα με επίκεντρο τον Crash Bandicoot και άλλους γνωστούς χαρακτήρες του franchise. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο “Rumble” θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και online multiplayer με 4v4 ματσάκια.

Τί ακριβώς είναι το Crash Team Rumble; Είναι ένα team based platformer τύπου παιχνίδι, όπου οι ήρωες και οι κακοί του σύμπαντος του Crash συγκρούονται σε επικές μάχες για τη συλλογή των περισσότερων wumpas.

Ο Crash Bandicoot επιστρέφει - Δείτε βίντεο από το νέο παιχνίδι

Για την ιστορία, το παιχνίδι είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στα The Game Awards 2022 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Μάλιστα, θα υποστηρίζει και cross-platform που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε με τους φίλους σας, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου και θα κοστίζει 30 ευρώ για την κανονική έκδοση και 40 ευρώ για την Deluxe.