Palworld: Έρχεται το παιχνίδι που είναι σαν “Pokémon με όπλα“ - Νέο trailer

Δείτε νέα πλάνα του από το Summer Game Fest 2023
09 Ιουνίου 2023 09:11
Palworld: Έρχεται το παιχνίδι που είναι σαν “Pokémon με όπλα“ - Νέο trailer

Η Pocket Pair ετοιμάζει έναν τίτλο που η ίδια της προωθεί σαν "τα Pokémon αλλά με όπλα" και το ονομάζει Palworld, με το οποίο βρέθηκε στη σκηνή του Summer Game Fest 2023 για να παρουσιάσει μια εκτενέστερη ματιά στο gameplay του. 

Kαι πράγματι φαίνεται από τα πλάνα να κάνει αυτό που υπόσχεται να προσφέρει έναν κόσμο που στη βάση του θυμίζει κλώνο των Pokémon, μόνο που τόσο ο "εκπαιδευτής" τους όσο και τα πλάσματα μπορούν να κραδαίνουν διαφόρων ειδών όπλα. Το παράξενο αυτό μείγμα καταλήγει να θυμίζει κάτι από "Monster Hunter", που συναντά τα Pokémon και λίγο τα "Borderlands". Διαθέτει αρκετά survival χαρακτηριστικά στο gameplay του, όπως crafting αλλά και τη δυνατότητα αιχμαλώτισης των πλασμάτων με ένα είδος "Pokeball", τα οποία στην προκειμένη έχουν σχήμα λυχναριού θα λέγαμε. 

Επίσης, το Palworld υπόσχεται να προσφέρει στους παίκτες έναν τεράστιο και προσβάσιμο multiplayer κόσμο ώστε οι παίκτες να χαθούν και να εμβυθιστούν σε αυτόν, μαζί με τους φίλους τους. Τα "Pals" όπως ονομάζονται τα πλάσματα, μπορείτε να τα αναθρέψετε, να σας βοηθήσουν στη μάχη, να πιάσετε άλλα Pals ή να δουλεύουν για εσάς. Στο survival κομμάτι αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα μπορούν να σας τα κλέψουν λαθροκυνηγοί, να τα πουλήσετε ή ακόμη και να τα σφάξετε για να τα φάτε, εφόσον βρεθείτε σε τραγική κατάσταση. 

ΤΟ κυριότερο που ανακοινώθηκε όμως για το Palworld, από την ομάδα ανάπτυξης Pocket Pair είναι πως θα διατεθεί τον Ιανουάριο του 2024 για τα PC μέσω Steam σε Early Access μορφή για να δώσει μια hands-on γεύση από όσους αναμένουν να βουτήξουν στον κόσμο του. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του Palworld.