Immortals of Aveum: Ασταμάτητη δράση στο νέο gameplay του “μαγικού” τίτλου της EA

Απευθείας από το Summer Game Fest 2023
09 Ιουνίου 2023 00:02
Immortals of Aveum: Ασταμάτητη δράση στο νέο gameplay του “μαγικού” τίτλου της EA

Η EA συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του Immortals of Aveum, το οποίο μετά το PlayStation Showcase 2023 είχε και ένα χορταστικό gameplay βίντεο μεγάλης διάρκειας και στο Summer Game Fest 2023. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο IP που θυμίζει αρκετά το Ghostwire Tokyo της Bethesda, και θα είναι αποκλειστικά single-player.

Στο σόου του Geoff Keighley είδαμε αρκετά λεπτά gameplay και μερικά εντυπωσιακά set-pices, με τον ηθοποιό που έχει αναλάβει τον ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή να έρχεται στη σκηνή για να το παρουσιάσει. Συγκεκριμένα, είδαμε τους Jak, Devyn, και Zendara να σκαρφαλώνουν σε ένα Colossal, ένα τεράστιο κινούμενο automaton, ικανό να μεταφέρει ένα ολόκληρο τάγμα μάχιμων μάγων, για να κυνηγήσουν τον Sandrakk.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα σχετικά με το concept, στο Immortals of Aveum ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο του Jak, ενός μάγου που γίνεται μέλος του τάγματος του 'Order of Immortals' και γίνεται ο πρωταγωνιστής του αέναου πολέμου της ανθρωπότητας, για το ποιος θα χαλιναγωγήσει τη μαγεία. Το σκηνικό του τίτλου λαμβάνει χώρα σε ένα πρωτότυπο fantasy σύμπαν και υπόσχεται ένα έντονο, κινηματογραφικό campaign γεμάτο γρήγορη δράση και gameplay που βασίζεται σε spells.

Οι "shooter" μηχανισμοί του δεν έχουν όπλα και σφαίρες αλλά διαφόρων ειδών ξόρκια που χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίσταση. Δημιουργός του τίτλου και συνεπικεφαλής της Ascendant Studios είναι ο Bret Robbins, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του ως creative director στο πρώτο Dead Space, αλλά και σε πολλά campaigns των Call of Duty δια χειρός Sledgehammer Games, όπως τα Call of Duty: Advanced Warfare, CoD: WWII και CoD: Vanguard.

Το Immortals of Aveum θα γίνει διαθέσιμο στις 20 Ιουλίου 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam, Epic και EA). Ακολουθεί το νέο gameplay βίντεο.