Alan Wake 2: Αυτά είναι τα πρώτα ωμά gameplay πλάνα του survival horror τίτλου της Remedy

Κάνουν τον Οκτώβριο να μοιάζει μακρινός
08 Ιουνίου 2023 23:17
Alan Wake 2: Αυτά είναι τα πρώτα ωμά gameplay πλάνα του survival horror τίτλου της Remedy

Στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2023 παρουσιάστηκαν τα πρώτα gameplay πλάνα του Alan Wake 2, καθώς στη σκηνή του σόου του Geoff Keighley ανέβηκε ο Sam Lake, creative director της Remedy Entertianment και δημιουργός του τίτλου, ώστε να το προλογίσει. 

Και αφού οι δυο τους συζήτησαν συνοπτικά περί τίνος πρόκειται στο Alan Wake 2 έσκασε το gameplay trailer, στο οποίο πρωταγωνιστεί η δεύτερη κεντρική χαρακτήρας μετά τον ομώνυμο, ονόματι Saga Anderson. Στα δάση του Bright Falls που κρύβουν σκοτεινά μυστικά η πράκτορας του FBI ερευνά κάτι και παίρνουμε μια γεύση από το πώς θα παίζει το Alan Wake 2 με το gunplay του και το γενικότερο ύφος του να είναι σαν εξέλιξη των συστημάτων του Control. 

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα του Alan Wake II

Όπως έχει τονίσει ο creative director του τίτλου, Sam Lake, το Alan Wake 2 θα έχει πολλά…«δυάρια». Το θέμα της δυαδικότητας είναι ένα από κεντρικά του παιχνιδιού, το οποίο θα έχει δύο campaigns, δύο playable χαρακτήρες και δύο κόσμους προς εξερεύνηση.

Το κάθε campaign θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en. Μάλιστα, διευκρινίστηκε ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

To Alan Wake 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC (μόνο μέσω Epic Games Store), καθώς και για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 17 Οκτωβρίου του 2023. Το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή κυκλοφορία, χωρίς φυσικά αντίτυπα στα ράφια των καταστημάτων, κάτι που όμως υπάρχει ελπίδα να αλλάξει, όπως σας έχουμε ενημερώσει.