Spider-Man 2: Μάθαμε επιτέλους πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει στο PS5!

Η ημερομηνία κλείδωσε!
08 Ιουνίου 2023 23:14
Spider-Man 2: Μάθαμε επιτέλους πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει στο PS5!

Πριν μερικές ημέρες η Insomniac Games αποκάλυψε τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Marvel’s Spider-Man 2, το οποίο δεν έλειψε και από το Summer Game Fest 2023.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή του σόου του Geoff Keighley η κοινότητα πήρε την απάντηση που τόσο περίμενε. Συγκεκριμένα, αφού η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε το κεντρικό εικαστικό, το οποίο συνοδεύει και το άρθρο, επιβεβαίωσε και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Και επίσημα, λοιπόν, το Marvel's Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου του 2023, αποκλειστικά για το PlayStation 5.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά την εναλλαγή των χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια των αποστολών της κεντρικής ιστορίας, θα είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας που θα ελέγχει ο παίκτης, όπως είδαμε και στα πρώτα gameplay πλάνα. Μάλιστα, θα υπάρχουν αποστολές μόνο για τον Peter ή μόνο για τον Miles, καθώς και μερικές που θα τους αφορούν και τους δύο.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree.

Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.