Path of Exile 2: Gameplay πλάνα από τον free-to-play “αντίπαλο” του Diablo IV (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα πλάνα από το Summer Game Fest
08 Ιουνίου 2023 22:35
Path of Exile 2: Gameplay πλάνα από τον free-to-play “αντίπαλο” του Diablo IV (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Grinding Gear Games έδωσε κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest το νέο trailer για το επερχόμενο free-to-play action RPG παιχνίδι Path of Exile 2, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες.

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για το sequel, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε μια γρήγορα ματιά στα ξόρκια του μάγου, αλλά και στους εχθρούς και στα μέρη που θα συναντήσετε.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή για να μάθετε περισσότερα, γιατί έγινε γνωστό ότι το Path of Exile 2 θα αποκαλυφθεί περεταίρω μέσα από το “ExileCon” στις 28 Ιουλίου. Σε αυτό το event, το στούντιο θα δώσει πολλές πληροφορίες και για το 3.22 expansion του 1ου τίτλου, αλλά και gameplay πλάνα του Path of Exile: Mobile.

Παλιότερα είχαμε μάθει τα εξής για το Path of Exile 2: Όλα τα αντικείμενα που έχετε στο Path of Exile 1, όπως είναι τα items των microtransactions και των expansions θα μεταφερθούν στη νέα έκδοση. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα φέρει το Path of Exile 2 είναι πως τα gems δεν είναι πλέον «socketed». Παράλληλα, η μηχανή γραφικών έχει αναβαθμιστεί και μαζί της φέρνει βελτιώσεις στους φωτισμούς και στα εφέ.

Το Path of Exile 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.