Δείτε 18 λεπτά ‘αγνού’ gameplay από το Final Fantasy 16

Από δύο διαφορετικά dungeons
08 Ιουνίου 2023 10:44
Δείτε 18 λεπτά ‘αγνού’ gameplay από το Final Fantasy 16

Απέχουμε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του Final Fantasy 16, του νεότερου κεφαλαίου της θρυλικής JRPG σειράς της Square Enix. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, ο ιαπωνικός κολοσσός έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο χορταστικό gameplay βίντεο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία συνεργάστηκε με το IGN, το οποίο ανάρτησε ένα σχεδόν αδιάκοπο gameplay βίντεο 18 λεπτών. Αυτό παρουσιάζει δύο dungeons που θα μπορούν να βρουν οι παίκτες στην Valisthea. Μεταξύ άλλων βλέπουμε εν δράσει το action σύστημα μάχης, καθώς και διάφορους άλλους gameplay μηχανισμούς, ενώ υπάρχουν πλάνα και από ένα σύντομο cutscene.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το Final Fantasy 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου. Από την άλλη, όσον αφορά την κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, ο παραγωγός του τίτλου είχε αναφέρει πως το Final Fantasy 16 δεν θα έχει DLCs, ενώ εξήγησε και τους λόγους που ενδέχεται αυτό να είναι το τελευταίο αριθμημένο κεφάλαιο της σειράς. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και το launch trailer του παιχνιδιού, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο πλαίσιο του PlayStation Showcase 2023.