Το Counter-Strike 2 θα φέρει ένα χαρακτηριστικό που ζητάνε οι fans χρόνια

Και το επιβεβαίωσε η ίδια η Valve
07 Ιουνίου 2023 23:51
Το Counter-Strike 2 θα φέρει ένα χαρακτηριστικό που ζητάνε οι fans χρόνια

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Valve ετοιμάζει το Counter-Strike 2 και μόλις έγινε γνωστό ότι θα έχει ένα νέο χαρακτηριστικό που ζητάνε οι fans της σειράς εδώ και χρόνια. Πόσες φορές έχετε αγοράσει λάθος όπλο πριν ξεκινήσει ένας γύρος στο “CS” και ξαφνικά το μετανιώσατε; Αυτό όπως φαίνεται θα αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο από το Counter-Strike 2, που δείχνει έναν παίκτη να αγοράζει εξοπλισμό και ύστερα να τον κάνει “refund” παίρνοντας τα χρήματα που ξόδεψε πίσω. Ναι, στο νέο παιχνίδι θα μπορείτε να πουλήσετε πίσω το όπλο, το armor ή μια χειροβομβίδα που αγοράσατε -κατά πάσα πιθανότητα καταλάθος-, έτσι ώστε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω και να αγοράσετε κάτι άλλο.

Τη νέα δυνατότητα επιβεβαίωσε η ίδια η Valve και μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί παρακάτω:

Αγοράσατε το λάθος πράγμα; Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα διαφορετικό όπλο, πανοπλία ή χειροβομβίδα; Πουλήστε και αγοράστε ξανά.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι κανένα άλλο Counter-Strike δεν επιτρέπει “refund” ή αλλιώς επιστροφή χρημάτων από τη στιγμή που αγοράσετε κάτι, θα πρέπει είτε να παίξετε με αυτό ή να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να πάρετε αυτό που θέλατε εξαρχής.

Το νέο χαρακτηριστικό, ωστόσο, θα λειτουργεί μόνο όταν εμφανίζεται το εικονίδιο αγοράς στα δεξιά της οθόνης.

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.