Ανακοινώθηκαν νέες φτηνότερες κάρτες επέκτασης χώρου για τα Xbox Series X|S

Από την Western Digital
07 Ιουνίου 2023 19:02
Ανακοινώθηκαν νέες φτηνότερες κάρτες επέκτασης χώρου για τα Xbox Series X|S

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει, μόλις επιβεβαιώθηκαν και επίσημα. Μετά την πρόσφατη μείωση των τιμών για τις κάρτες επέκτασης χώρου των Xbox Series X|S από τη Seagate, τώρα αποκαλύφθηκαν και οι πρώτες εναλλακτικές προτάσεις από την Western Digital.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε την WD_BLACK C50 Expansion Card for Xbox, η οποία θα έρχεται σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες, στα 500GB και στο 1TB. Φυσικά, ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η τιμή και η Western Digital φαίνεται πως θέλει να είναι πολύ ανταγωνιστική. Έτσι, το μοντέλο των 500GB θα κοστίζει στις ΉΠΑ $79.99, ενώ το μοντέλο του 1TB θα ζητά $149.99.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο, η WD_BLACK C50 Expansion Card for Xbox έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται στο πίσω μέρος του Xbox Series X, με στόχο να παρέχει άμεσα επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για παιχνίδια της τρέχουσας γενιάς, αλλά και για Backwards Compatible τίτλους. Είναι φυσικά συμβατή και με το Xbox Series S και έχει το ίδιο form factor με την κάρτα της Seagate.

Σίγουρα η τιμή είναι ακόμη τσιμπημένη σε σύγκριση με τους άφθονους SSDs που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος για να αναβαθμίσει το PS5 του, με την πιο ανοιχτή προσέγγιση που ακολούθησε η Sony να αποδεικνύεται τελικά ωφέλιμη για τους καταναλωτές. Ωστόσο, η άφιξη της ανταγωνιστικής πρότασης της Western Digital ενδέχεται να είναι μόνο η αρχή και ίσως να δούμε στα ράφια των καταστημάτων ακόμη περισσότερες εναλλακτικές.