Diablo 4: Ο πρώτος LVL 100 παίκτης έχασε τον χαρακτήρα του από disconnect! (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια live stream
07 Ιουνίου 2023 18:10
Diablo 4: Ο πρώτος LVL 100 παίκτης έχασε τον χαρακτήρα του από disconnect! (BINTEO)

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τη δύσκολη πρόκληση που έθεσε στην κοινότητα του Diablo 4 η Blizzard: Οι 1000 παίκτες που θα έφταναν πρώτοι το Level 100 στο Hardcore Mode θα έμεναν για πάντα στην ιστορία. Συγκεκριμένα, τα ονόματά τους θα χαραχτούν σε ένα πραγματικό άγαλμα της Lilith!

Τελικά, το στούντιο ανακοίνωσε πως ο πρώτος που τα κατάφερε ήταν ο Souaïb 'cArn' Hanaf. Ο cArn έφτασε το Level 100 με έναν Barbarian χαρακτήρα στις 5 Ιουνίου, μόνο που η χαρά δεν κράτησε για πολύ…

Λίγο μετά το τρομερά εντυπωσιακό του επίτευγμα, καθώς ο cArn έκανε ζωντανά stream στο Twitch έχασε το χαρακτήρα του και μάλιστα χωρίς να φταίει! Συγκεκριμένα, στις 6 Ιουνίου συνέχισε να παίζει live με τον Level 100 χαρακτήρα του, προσπαθώντας να βρει ακόμη καλύτερα αντικείμενα. Ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά το παιχνίδι του πάγωσε και ένα disconnect τον έστειλε στο κεντρικό μενού.

Όπως είναι οι κανόνες του hardcore mode, ο cArn έχασε τον χαρακτήρα του και μετά έπρεπε να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Φυσικά, η άδικη απώλεια τον ξάφνιασε, με τον streamer να αναρωτιέται δύσπιστος τι συνέβη.

Μιλώντας στο μέσο PCGamesN, ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να ολοκληρώσει την πρόκληση της Blizzard, τόνισε πως δεν τον ενόχλησε τόσο η απώλεια των levels, αλλά του loot του, λέγοντας:

"Δεν με νοιάζει το level 100, με νοιάζει το gear μου".

Η στιγμή του disconnect που ο cArn έχασε τον χαρακτήρα του:

Η απόπειρα του cArn να συνδεθεί ξανά, συνειδητοποιώντας πως έχασε τον χαρακτήρα του: