Xbox: Διέρρευσε μια έκπληξη του μεγάλου σόου και έχει να κάνει με το Starfield

Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο των social media
06 Ιουνίου 2023 19:05
Xbox: Διέρρευσε μια έκπληξη του μεγάλου σόου και έχει να κάνει με το Starfield

Η αντίστροφη μέτρηση για το Xbox Games Showcase, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, έχει ξεκινήσει και επίσημα. Ωστόσο, καθώς πλησιάζουμε στο σόου, οι διαρροές φαίνεται πως όλο και θα πληθαίνουν, αφού μια έκπληξη που κρατούσε η Microsoft τελικά αποκαλύφθηκε πριν την ώρα της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία φαίνεται πως ετοιμαζόταν για μια ανακοίνωση τύπου «διαθέσιμο τώρα», όπως είχε κάνει στις αρχές της χρονιάς με την ξαφνική κυκλοφορία του παιχνιδιού Hi-Fi Rush. Αυτή τη φορά η έκπληξη ήταν μια νέα ειδική έκδοση του Xbox χειριστηρίου, στα χρώματα του Starfield.

Ειδικότερα, η νέα έκδοση του controller αναμένεται να ανακοινωθεί και ταυτόχρονα να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του Starfield Direct σόου της Bethesda, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το Xbox Games Showcase στις 11 Ιουνίου. Ωστόσο, την έκπληξη χάλασαν μερικά retail καταστήματα παγκοσμίως που ανέβασαν νωρίτερα από ότι έπρεπε το περιφερικό στα ράφια τους. Έτσι, διάφοροι χρήστες των social media έμειναν έκπληκτοι όταν το αντίκρισαν, αναρτώντας αμέσως σχετικές φωτογραφίες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από αυτές τις δημοσιεύσεις, ενώ να σας υπενθυμίσουμε ότι για πλήρης κάλυψη του σόου του Starfield, του σόου του Geoff Keighley, του σόου του Xbox και όλων των υπόλοιπων καλοκαιριών gaming εκδηλώσεων, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com, ενώ αποκλειστικό υλικό θα βρείτε και στα διάφορα social media των Unboxholics.