Η Blizzard ετοιμάζει ήδη δύο expansion για το Diablo IV

Κυκλοφόρησε σήμερα ο τίτλος
06 Ιουνίου 2023 15:06
Η Blizzard ετοιμάζει ήδη δύο expansion για το Diablo IV

Το Diablo IV κυκλοφόρησε επίσημα για όλους σήμερα 6 Ιουνίου και όπως μαθαίνουμε τώρα, η Blizzard ετοιμάζει πολλά πράγματα ήδη για το νέο παιχνίδι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Rod Fergusson, η εταιρία σχεδιάζει ήδη τις δύο πρώτες σεζόν, αλλά και κάτι ακόμα.

Μιλώντας στο Kinda Funny Games podcast, η Fergusson επιβεβαίωσε ότι η Blizzard έχει στα σκαριά όχι ένα, αλλά δύο expansions για το Diablo IV. Επιπροσθέτως, ο παραγωγός είπε ότι ετοιμάζονται ήδη τα Season 1 και Season 2 που θα φέρουν επίσης νέο περιεχόμενο.

Οι δηλώσεις του Fergusson:

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λανσάρεται το κεντρικό παιχνίδι σε όλους, τελειώνουμε τώρα την πρώτη σεζόν, ενώ παράλληλα δουλεύουμε και για το Season 2. Επίσης, εργαζόμαστε για το 1ο expansion και πρόκειται να ξεκινήσουμε και το 2ο expansion…όλα αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η ανακοίνωση του expansion για το Diablo IV δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς και τα Diablo II και Diablo III είχαν λάβει από ένα μεγάλο κεντρικό expansion που πρόσθετε νέο περιεχόμενο. Η έκπληξη εδώ, είναι ότι ο 4ο κεφάλαιο της σειράς δεν πρόκειται να λάβει ένα, αλλά δύο επεκτάσεις.

Σύμφωνα με τον Fergusson, η live-service φύση του Diablo IV τους επιτρέπει να παρέχουν περισσότερο περιεχόμενο με την πάροδο του χρόνου, σε σχέση για παράδειγμα με το Diablo III.

Diablo 4: Οι 1000 καλύτεροι παίκτες θα μείνουν για πάντα στην ιστορία!

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Το Diablo IV κυκλοφορεί σε PC, Xbox και PlayStation κονσόλες.