Κατεβάστε δωρεάν το Field of Glory II από το Steam που έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές

Προλάβετε να αποκτήσετε το εν λόγω παιχνίδι στρατηγικής
06 Ιουνίου 2023 14:19
Κατεβάστε δωρεάν το Field of Glory II από το Steam που έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές

Από σήμερα και για λίγες μέρες ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής εντελώς δωρεάν. Ο λόγος γίνεται για το Field of Glory II, το οποίο μάλιστα έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές στο Steam με περισσότερα από 700 reviews από τους χρήστες.

Το Field of Glory II είναι η συνέχεια του πρωτότυπου παιχνιδιού στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 1993 και επικεντρώνεται στους Ναπολεόντειους Πολέμους και στρέφει την προσοχή του στην εποχή της Ρώμης και συγκεκριμένα στην άνοδο της αυτοκρατορίας από το 280 π.Χ. Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει και ένα DLC, το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν που καλύπτει άλλες εποχές της ιστορίας.

Η προσφορά ισχύει μόνο για το Steam και το Field of Glory II βρίσκεται δωρεάν από σήμερα έως και τις 8 Ιουνίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος κοστίζει κανονικά €27.99, ενώ υπάρχουν και όλα τα DLCs του σε προσφορά εάν θέλετε περισσότερη περιπέτεια.

Κατεβάστε το Field of Glory II πατώντας εδώ.

Τέλος το Field of Glory II είναι αυστηρά ένα single-player παιχνίδι, έχει steam cloud και υποστηρίζει και achievements. Πάρτε μια γεύση από τον τίτλο μέσα από το trailer που θα βρείτε στον player παρακάτω.