Diablo 4: Η Blizzard έκανε nerf διάφορα XP farms με το νέο patch

Το οποίο μόλις κυκλοφόρησε
05 Ιουνίου 2023 18:19
Diablo 4: Η Blizzard έκανε nerf διάφορα XP farms με το νέο patch

Όπως σας ενημερώσαμε, παρόλο που το Diablo 4 κυκλοφορεί επίσημα για όλους αύριο, Τρίτη 6 Ιουνίου, η κοινότητα είχε ήδη ανακαλύψει ένα από τα καλύτερα σημεία για XP και Gold farming.

Ο λόγος γίνεται για το Anica's Claim. Πρόκειται για ένα κυκλικού σχήματος dungeon όπου υπάρχουν μερικοί elites που κάνουν συνεχώς respawn και έχουν μεγάλη πιθανότητα να ρίξουν σπάνια αντικείμενα, ενώ πάντα δίνουν αρκετό XP και χρυσό. Αυτούς ακριβώς του εχθρούς έκαναν farm ξανά και ξανά αμέτρητοι παίκτες, κάνοντας leave από το dungeon πριν να σκοτώσουν το τελικό boss του dungeon.

Αν και αυτό το σημείο είχε γίνει ήδη γνωστό από τη beta, η Blizzard φαίνεται πως αποφάσισε τώρα να περιορίσει τη χρηστικότητά του, μέσα από το νεότερο hotfix του παιχνιδιού. Αυτή η νέα ενημέρωση έγινε διαθέσιμη πριν μερικές ώρες, χωρίς οι παίκτες να χρειάζεται να κάνουν το παραμικρό, μιας και πρόκειται για server-side hotfix που γίνεται αυτόματα. Όπως αναφέρουν τα επίσημα patch notes που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Blizzard πλέον τα elite monster packs σε μερικά dungeons δεν κάνουν spawn με το μεγάλη συχνότητα.

Τα patch notes δεν αναφέρουν ξεκάθαρα αν γίνονται αλλαγές στο Anica's Claim, αλλά αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο και σημαίνει πως πλέον θα χρειαστεί να βρείτε κάποιο άλλο σημείο για farming ή να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή.

Ακολουθούν αναλυτικά τα patch notes των τελευταίων hotfixes του Diablo 4:

HOTFIX 4 & 5 - JUNE 4, 2023 - 1.0.2

A server-side hotfix was rolled out this evening. Hotfixes occur in the background and will not require a client-side patch.

Bug Fixes

    • Fixed an issue where elite monster packs in some dungeons were spawning in higher frequency than expected.
    • Further stability and bug fixes.

HOTFIX 3 - JUNE 4, 2023 - 1.0.2

Bug Fixes

    • Fixed an issue where Astaroth would destroy the house before moving to it, which would prevent completion of the “As the World Burns” quest.
    • Fixed an issue where Multiple Darcels would spawn during the “Stolen Artifice” quest which would block quest progression.
    • Further stability fixes