Για λίγες μέρες ακόμα δωρεάν το Midnight Ghost Hunt

Ολοκληρώνεται η προσφορά την Πέμπτη στο Epic Games Store
05 Ιουνίου 2023 15:25
Για λίγες μέρες ακόμα δωρεάν το Midnight Ghost Hunt

Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να κάνετε δικό σας ένα χαοτικό multiplayer παιχνίδι στο Epic Games Store. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το Midnight Ghost Hunt που βρίσκεται τώρα εντελώς δωρεάν στην κατηγορία "Free Games" του ψηφιακού καταστήματος. Η προσφορά στην πλατφόρμα πρόκειται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Το Midnight Ghost Hunt είναι ένα multiplayer παιχνίδι με δυνατότητα και για co-op που το είχε αναλάβει η ομάδα ανάπτυξης Vaulted Sky Games. Ο τίτλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε early access μορφή, που σημαίνει ότι μελλοντικά θα προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο.

Σε αυτό το παιχνίδι καλείστε να αναλάβετε το ρόλο κυνηγών φαντασμάτων τύπου Ghostbusters και έχετε ως κεντρικό σκοπό να κυνηγήσετε διάφορα φαντάσματα πριν από τα μεσάνυχτα. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τον έλεγχο και των φαντασμάτων και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τους κυνηγούς.

Κατεβάστε το Midnight Ghost Hunt πατώντας εδώ.

Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να το κάνετε δικό σας, λοιπόν, αφού πρόκειται να φύγει από την “Free Games” κατηγορία του καταστήματος την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Ποιο θα είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι της πλατφόρμας;

Η Epic Games συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να μην αποκαλύπτει το επόμενο δωρεάν παιχνίδι που θα δώσει. Αν δείτε και εσείς στο ψηφιακό κατάστημα υπάρχει απλώς ένα “Mystery Game” που θα ξεκλειδωθεί-αποκαλυφθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. για να μάθετε πρώτοι ποιο είναι αυτό το μυστηριώδες παιχνίδι.