Το Final Fantasy VII Rebirth δε θα είναι τόσο linear όσο το “Part 1”

Το Final Fantasy VII Rebirth δε θα είναι τόσο linear όσο το “Part 1”  

Νέες δηλώσεις από την Square Enix

Το Final Fantasy VII Rebirth δε θα είναι τόσο linear όσο το “Part 1”

Πριν από μερικές ημέρες, ο παραγωγός του Final Fantasy VII Rebirth, Yoshinori Kitase, μίλησε για την ανάπτυξη του τίτλου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι η Square Enix εργάζεται αυτόν τον καιρό για να “κλειδώσει” την ημερομηνία κυκλοφορίας. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν νέες πληροφορίες που κατά πάσα πιθανότητα θα χαροποιήσουν τους fans.

O Kitase απάντησε σε δύο ακόμη ερωτήσεις και όπως αποκαλύπτει, το Part 2 του remake δε θα είναι τόσο linear όσο το 1ο κεφάλαιο. Αρχικά, ο γνωστός παραγωγός απάντησε στην ερώτηση: “Ποια είναι μερικά από τα βασικά πράγματα που πρέπει να περιμένουμε στην ιστορία του Final Fantasy VII Rebirth;”.

Οι παίκτες θα είναι "μάρτυρες" μιας αλυσίδας αφηγηματικών εξελίξεων που βρίσκονται στην καρδιά της ιστορίας του Final Fantasy VII, ενώ παράλληλα θα ανακαλύπτουν το πεπρωμένο κάθε χαρακτήρα.

Η 2η ερώτηση ήταν η εξής: “Πώς θα ταξιδέψουν οι παίκτες στον κόσμο έξω από το Midgar στο Final Fantasy VII Rebirth;

Οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον ευρύ και πολύπλευρο κόσμο με υψηλό βαθμό ελευθερίας, βιώνοντας πολλές διαφορετικές ιστορίες στην πορεία.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Remake του Final Fantasy VII θα είναι τριλογία και το “Rebirth” είναι το 2ο κεφάλαιο ή αλλιώς Part 2. Για την ώρα αυτές είναι οι μοναδικές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Final Fantasy, το οποίο ίσως αποκαλυφθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest.

Να σας υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι πολύ σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε ένα ακόμη παιχνίδι του franchise, το Final Fantasy 16 που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου.

Ροη ειδησεων