Xbox: «Το δικό μας gaming σόου δε θα έχει trailers από ταινίες»

Νέες πληροφορίες για το Xbox Games Showcase
05 Ιουνίου 2023 08:22
Xbox: «Το δικό μας gaming σόου δε θα έχει trailers από ταινίες»

Το Xbox ξεκίνησε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο, διπλό του σόου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, υπενθύμισε στους gamers ότι απομένουν μόλις 7 ημέρες για το Xbox Games Showcase και το Starfield Direct.

Πέρα όμως από την ανάρτηση του ίδιου του Xbox, ο επικεφαλής marketing των παιχνιδιών του, Aaron Greenberg, αποφάσισε να προετοιμάσει ακόμη περισσότερο το έδαφος, απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις της κοινότητας σχετικά με το σόου.

Ξεκινώντας, ο Greenberg ανέφερε πως το Xbox Games Showcase και το Starfield Direct θα κρατήσουν περίπου δύο ώρες συνολικά και θα είναι “non-stop παιχνίδια, παιχνίδια, παιχνίδια, παιχνίδια και Starfield”. Στη συνέχεια απάντησε στο tweet ενός gamer που ζήτησε από την Microsoft να μην συμπεριλάβει κάποιο trailer ταινίας, προφανώς αναφερόμενος στο PlayStation Showcase 2023 που περιείχε ένα trailer για την ταινία Gran Turismo λίγο πριν το κλείσιμό του. Ο Greenberg, λοιπόν, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν θα υπάρχουν trailers ταινιών στο δικό μας gaming σόου.

Ο Greenberg συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις και ξεκαθάρισε επίσης πως το φετινό σόου δεν θα εστιάσει μόνο στα παιχνίδια των 12 επόμενων μηνών, όπως είχε επιλέξει να κάνει η Microsoft πέρυσι. Αντιθέτως, δεν αποκλείεται η παρουσίασή της να περιλαμβάνει και παιχνίδια που θα απέχουν περισσότερο από την κυκλοφορία τους. Όσον αφορά το θέμα του CGI, το υψηλόβαθμο στέλεχος επιβεβαίωσε ότι κανένα από τα first-party παιχνίδια της Microsoft δεν θα παρουσιαστεί με εξ ολοκλήρου CGI trailer. Όλα τα δικά της παιχνίδια στο σόου θα έχουν είτε in-game πλάνα, είτε in-engine πλάνα είτε έναν συνδυασμό gameplay με cinematics. Κάθε trailer θα φέρει ειδική ταμπέλα για να είναι ξεκάθαρο τι είναι τι.

Τέλος, ο Greenberg έκλεισε με μια άκρως χαρακτηριστική δήλωση σε έναν gamer που του έγραψε το εξής: «Δεν έχω Xbox, αλλά ανυπομονώ να δω τι ετοιμάζετε. Το Starfield δείχνει φωτιά», απαντώντας του:

Θα έφερνα ένα επιπλέον εσώρουχο σε αυτή την περίπτωση.

Φυσικά, για οτιδήποτε αφορά το σόου της Microsoft και το Summer Game Fest, μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από την Αμερική, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.

Θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Game Fest 2023, πατώντας εδώ.

Tags: