Diablo 4: Βρέθηκε το πρώτο γρήγορο XP και gold farm

Ώρα για grinding!
03 Ιουνίου 2023 21:17
Diablo 4: Βρέθηκε το πρώτο γρήγορο XP και gold farm

Ναι, το Diablo 4 μπορεί να μην έχει καν κυκλοφορήσει ακόμη για όλους, αλλά η παθιασμένη κοινότητα που έχει πρόσβαση στον τίτλο χάρη στην Deluxe και στην Ultimate έκδοση, έχει ανακαλύψει ήδη το πρώτο καλό μέρος για farming.

Αν, λοιπόν, θέλετε να ριχτείτε και εσείς στο grinding για XP και gold, παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως θα αφήσετε στην άκρη το κεντρικό campaign, για να παίζετε ξανά και ξανά με τις ώρες το ίδιο dungeon, το Anica's Claim.

Μέσα σε αυτό του κυκλικού σχήματος dungeon υπάρχουν μερικοί ειδικοί εχθροί που θα πρέπει να σκοτώσετε για να ολοκληρώσετε ένα objective και για να ξεκλειδώσετε την πόρτα για το τελικό boss. Αυτοί οι εχθροί είναι elites και έτσι έχουν μεγάλη πιθανότητα να ρίξουν σπάνια αντικείμενα, ενώ πάντα δίνουν αρκετό XP και χρυσό. Αυτούς ακριβώς του εχθρούς κάνετε farm ξανά και ξανά, κάνοντας leave από το dungeon πριν να σκοτώσετε το τελικό του boss.

Πως να κάνετε farm το Anica's Claim dungeon:

  • Ανεξαρτήτως level, ταξιδέψτε στο Malnok Stronghold στα ανατολικά του Kyovashad και ολοκληρώστε το.
  • Η ολοκλήρωσή του ξεκλειδώνει το Anica's Claim dungeon, ακριβώς βόρεια από το σημείο όπου βρισκόταν το Stronghold.
  • Προσπεράστε τρέχοντας τους τυχαίους εχθρούς μέχρι να βρείτε τους Animus Carriers, τους οποίους πρέπει να εξοντώσετε. Μπορούν επίσης να εντοπιστούν εύκολα στο minimap ή στον χάρτη του dungeon αφού έχουν ένα εικονίδιο κρανίου.
  • Συνεχίστε μέχρι να ολοκληρώσετε το objective, αλλά μην ξεκινήσετε το boss.
  • Κάντε reset το dungeon επιλέγοντας leave dungeon από το action menu (E) ή βάλτε τον party leader να εγκαταλείψει το party.
  • Αν παίζετε μόνοι σας, περιμένετε τουλάχιστον ένα λεπτό πριν ξαναμπείτε στο dungeon, διαφορετικά, καλέστε τους συμμάχους σας και ξεκινήστε ξανά το grinding!

Πως να βρείτε το Malnok Stronghold και το Anica's Claim dungeon:

Πηγή: PCGamer.com