Diablo 4: Μάθαμε τι θα περιλαμβάνει το πρώτο update

Το οποίο μόλις έγινε διαθέσιμο
03 Ιουνίου 2023 00:49
Diablo 4: Μάθαμε τι θα περιλαμβάνει το πρώτο update

Πριν μερικές ώρες ξεκίνησε η early access πρόσβαση στο Diablo 4 για όσους επέλεξαν την Deluxe ή την Ultimate έκδοση του τίτλου. Έτσι, παρόλο που το παιχνίδι θεωρητικά ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει για όλους, το πρώτο του update του μόλις έφτασε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Blizzard ανακοίνωσε πως η πρώτη ενημέρωση έγινε διαθέσιμη, χωρίς οι παίκτες να χρειάζεται να κάνουν το παραμικρό, μιας και πρόκειται για server-side hotfix που γίνεται αυτόματα. Η εταιρία τόνισε πως έκανε μερικές διορθώσεις για δύο Class Specializations, ενώ έκανε αλλαγές και σε αντικείμενα.

Ακολουθεί η αναλυτική λίστα με τις αλλαγές του πρώτου update του παιχνιδιού που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Blizzard:

Sorcerer
Class Specialization

Flame Shield Enchantment

    • When Flame Shield is initially equipped into an Enchantment slot, it’s placed on full cooldown.

Rogue
Class Specialization

Inner Sight

    • After Inner Sight’s unlimited Energy expires, there will be a 4 second delay before another enemy becomes marked.

Items
Shout Skill Cooldown Reduction

    • This affix will no longer appear on items.

Miscellaneous

    • Monster health values have been increased in later World Tiers.

Η τελική έκδοση του Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για όλους, στα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.