Το Alan Wake 2 θα έχει δύο campaigns – Μόλις μάθαμε νέες πληροφορίες

Η Remedy Games αποκαλύπτει περισσότερα
02 Ιουνίου 2023 19:52
Το Alan Wake 2 θα έχει δύο campaigns – Μόλις μάθαμε νέες πληροφορίες

Στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε μόλις το πρώτο Behind The Scenes βίντεο για το Alan Wake 2, μέσα από το οποίο η Remedy αποκάλυψε διάφορες νέες πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενο horror τίτλο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το βίντεο εστιάζει στην Saga Anderson, την συμπρωταγωνίστρια και δεύτερη playable χαρακτήρα του Alan Wake 2. Όπως το τονίζει και ο creative director του τίτλου, Sam Lake, το Alan Wake 2 θα έχει πολλά…«δυάρια». Το θέμα της δυαδικότητας είναι ένα από κεντρικά του παιχνιδιού, το οποίο θα έχει δύο campaigns, δύο playable χαρακτήρες και δύο κόσμους προς εξερεύνηση.

Το κάθε campaign θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en. Μάλιστα, διευκρινίστηκε ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για ακόμη περισσότερα.

To Alan Wake 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC (μόνο μέσω Epic Games Store), καθώς και για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 17 Οκτωβρίου του 2023. Το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή κυκλοφορία, χωρίς φυσικά αντίτυπα στα ράφια των καταστημάτων, κάτι που όμως υπάρχει ελπίδα να αλλάξει, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Περισσότερα από το Alan Wake 2 έχει επιβεβαιωθεί ότι θα δούμε στο Summer Game Fest 2023.