Nintendo Switch: Έρχονται νέα και καλοκαιρινά χρώματα στα Joy-Cons (ΦΩΤΟ)

Έρχεται και το sequel του 1-2-Switch
02 Ιουνίου 2023 17:18
Nintendo Switch: Έρχονται νέα και καλοκαιρινά χρώματα στα Joy-Cons (ΦΩΤΟ)

Η Nintendo συνεχίζει να προσφέρει περισσότερες χρωματικές επιλογές στα Joy-Cons του Nintendo Switch και μόλις ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να προμηθευτείτε τέσσερα νέα χρώματα.

Η ιαπωνική εταιρία ετοίμασε τέσσερα καλοκαιρινά pastel χρώματα που θα γίνουν διαθέσιμα στις 30 Ιουνίου. Αυτά είναι τα Pastel Yellow (κίτρινο), Pastel Green (πράσινο), Pastel Pink (ροζ) και Pastel Purple (μωβ) και θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές. Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι θα μπορείτε να τα αγοράσετε ως σε, δηλαδή το πράσινο με το μωβ μαζί και το κίτρινο με το ροζ μαζί με κόστος τα 80 δολάρια αντίστοιχα.

Η εταιρία συνδύασε αυτή την ανακοίνωση και με το sequel του 1-2-Switch. Πιο συγκεκριμένα, επίσης στις 30 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει για την υβριδική κονσόλα το Everybody 1-2-Switch!, η συνέχεια των γνωστών mini-games που θα προσφέρει νέα παιχνίδια για να παίζετε με τους φίλους σας μέσω Joy-Cons.

Ωστόσο, για πρώτη φορά θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και μέσω του smartphone ή του tablet σας και θα υπάρχουν και διάφορα mini-games που θα ελέγχονται μόνο με αυτά.

Τα νέα Joy-Cons και το Everybody 1-2-Switch! θα κυκλοφορήσουν στις 30 Ιουνίου.