Assassin's Creed Nexus: Ο VR τίτλος της Ubisoft θα κυκλοφορήσει φέτος

Έρχεται στα Meta Quest
02 Ιουνίου 2023 15:44
Assassin's Creed Nexus: Ο VR τίτλος της Ubisoft θα κυκλοφορήσει φέτος

Κατά τη διάρκεια του Meta Quest Gaming Showcase, η Ubisoft αποκάλυψε ότι το επερχόμενο VR παιχνίδι του Assassin’s Creed θα κυκλοφορήσει όντως μέσα στο 2023 για τα Meta Quest 2 και Meta Quest 3 και Meta Quest Pro.

Η εταιρία δήλωσε ότι οι fans μπορούν να περιμένουν το Assassin's Creed Nexus μέχρι το τέλος της χρονιάς που διανύουμε, αλλά δυστυχώς δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι σε μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, θα αποκαλυφθούν περισσότερα για τον τίτλο, μέσα από το ειδικό Ubisoft Forward event που ετοιμάζει.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Ubisoft ανακοίνωσε το “Nexus” πριν από περίπου 3 χρόνια και είχε δηλώσει ότι πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που έχει χτιστεί από την αρχή για τα VR.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της Ubisoft για το Assassin's Creed Nexus:

 

Για την ιστορία, οι fans της σειράς θα πρέπει να περιμένουν φέτος και το Assassin’s Creed Mirage, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 12 Οκτωβρίου για τα PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, και Xbox One Αυτό επικεντρώνεται στον Basim Ibn Ishaq και υπόσχεται να προσφέρει μια κλασσική “AC” εμπειρία όπως τα πρώτα παιχνίδια του franchise.