Assassin's Creed Mirage: Έχουμε ημερομηνία για τη μεγάλη του παρουσίαση

Κλείδωσε το σόου της Ubisoft
01 Ιουνίου 2023 22:32
Assassin's Creed Mirage: Έχουμε ημερομηνία για τη μεγάλη του παρουσίαση

Η Ubisoft μόλις επιβεβαίωσε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το επόμενο μεγάλο σόου της, στο πλαίσιο του οποίου θα δούμε αναλυτικό το άκρως αναμενόμενο Assassin’s Creed Mirage, καθώς και άλλες επερχόμενες κυκλοφορίες της γαλλικής εταιρίας, όπως τα Avatar: Frontiers of Pandora και The Crew Motorfest.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λόγος γίνεται για το Ubisoft Forward Live, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το Λος Άντζελες την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. Η Ubisoft υπόσχεται ένα συναρπαστικό line-up παιχνιδιών και ανακοινώσεων, έχοντας επιβεβαιώσει ήδη ότι θα δούμε τους παραπάνω τίτλους αναλυτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της βασικής παρουσίασης θα προηγηθεί ένα pre-show διάρκειας μισής ώρας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Αμερική και θα καλύψει όλες τις ανακοινώσεις του Ubisoft Forward Live, καθώς και όλες τις υπόλοιπες καλοκαιρινές gaming εκδηλώσεις του Summer Game Fest, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι για τα πάντα, ακριβώς εδώ, στο Unboxholics.com.