Humbe Bundle: Νέο πακέτο με metroidvania παιχνίδια σε μία ελκυστική τιμή

Αυτό είναι το “Must-Play Metroidvanians”
01 Ιουνίου 2023 15:20
Humbe Bundle: Νέο πακέτο με metroidvania παιχνίδια σε μία ελκυστική τιμή

Το νέο Humble Bundle πακέτο έφτασε και απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν τα παιχνίδια τύπου metroidvania. Το νέο bundle ονομάζεται “Must-Play Metroidvanians” και προσφέρει 7 διαφορετικά παιχνίδια για το Steam σε μία πολύ ελκυστική τιμή.

Το ψηφιακό κατάστημα σάς ζητάει να πληρώσετε το λιγότερο €13.96 και να κάνετε δικά σας τα Hollow Knight, Rain World, Blasphemous, Bloodstained: Ritual of the Night, Lost Ruins, Lone Fungus, Haiku, The Robot και κουπόνια για τα Zapling Bygone και Rain World: Downpour. Ωστόσο, σας δίνετε η επιλογή να βάλετε περισσότερα χρήματα όπως €25, €30 ή και €45.

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια είναι για το Steam και έχουν πολύ καλές “Very Positive” βαθμολογίες από τους παίκτες.

Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στο Girls Who Code.

Βρείτε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.

Εξερευνήστε διασυνδεμένους κόσμους, ξεκλειδώστε νέες ικανότητες και ανακαλύψτε μυστικά σε αυτό το πακέτο metroidvania παιχνιδιών.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.