Το Xbox ετοιμάζει μια μεγάλη αποκάλυψη στο σόου του ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει το internet!

Το νέο teaser που άναψε φωτιές
31 Μαΐου 2023 20:40
Το Xbox ετοιμάζει μια μεγάλη αποκάλυψη στο σόου του ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει το internet!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το ετήσιο σόου του Xbox, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2023 στις 11 Ιουνίου και τώρα η κοινότητα πιστεύει πως έχει ανακαλύψει ποια θα είναι μια από τις μεγάλες εκπλήξεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Xbox έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο στα social media, στο οποίο κάποιος φαίνεται να ακολουθά μια γραμμή από glitter που έχει σκορπιστεί στο σπίτι του και η οποία καταλήγει στην οθόνη του, οπού και προβάλλεται το Xbox Games Showcase 2023. Αμέσως οι παρατηρητικοί έσπευσαν να επισημάνουν πως το όλο concept θυμίζει τη φωτεινή γραμμή που ακολουθεί στα Fable παιχνίδια ο παίκτης για να βρει το objective, ενώ και η μουσική μοιάζει παρά πολύ με ένα κομμάτι από το πρώτο παιχνίδι της Lionhead.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω teaser βίντεο, αλλά και μερικές από τις ομοιότητες που παρατήρησε η κοινότητα με το Fable:

Φυσικά, η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αν όντως πρόκειται να δούμε το νέο Fable στο επερχόμενο σόου της, αλλά σίγουρα η εμφάνιση του τίτλου δε είναι εκτός της σφαίρας της πραγματικότητας.

Το reboot της σειράς Fable αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2020, στο σόου που είχε κάνει η Microsoft πριν το ντεμπούτο του Xbox Series X. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη δεύτερη ομάδα της Playground Games, η οποία είναι ευρέως γνωστή για τα τρομερά επιτυχημένα και αναγνωρισμένα από τους κριτικούς Forza Horizon. Μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί καμία νέα επίσημη πληροφορία, μετά το αρχικό CGI trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά μέσα από τον player που ακολουθεί.