Ecumene Aztec: Δείτε το νέο action-RPG που παίζετε ως πολεμιστής των Αζτέκων!

Πρώτο trailer από το project
31 Μαΐου 2023 20:19
Ecumene Aztec: Δείτε το νέο action-RPG που παίζετε ως πολεμιστής των Αζτέκων!

Ένα νέο παιχνίδι που σας βάζει στη θέση ενός πολεμιστή των Αζτέκων που υπερασπίζεται την πόλη του από τους Ισπανούς εισβολείς μόλις ανακοινώθηκε από την ομάδα ανάπτυξης Giantscraft. Ο λόγος γίνεται για το Ecumene Aztec, το οποίο είναι ένα survival action-RPG που θα κυκλοφορήσει για το PC το 2025.

Το παιχνίδι υπόσχεται να προσφέρει RPG progression μέσα από ένα σύστημα με αιματηρές θυσίες, σκληρές μάχες, stealth gameplay και crafting. Ως παίκτες, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία μοναδικά classes χαρακτήρων: Jaguar Warrior, Eagle Warrior και Snake Warrior, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θα μπορείτε επίσης να σκαρφαλώνετε σε κτίρια και δέντρα και να χρησιμοποιείτε τη ζούγκλα ως σύμμαχό σας, δημιουργώντας παγίδες.

Το σκηνικό του παιχνιδιού είναι σίγουρα ένα από τα πιο μοναδικά και πρωτότυπα που έχουμε δει πρόσφατα, καθώς εξερευνά μια ιστορική περίοδο που σπάνια απεικονίζεται σε βιντεοπαιχνίδια. Φυσικά, το στούντιο έχει ως στόχο να παρουσιάσει τον πολιτισμό και τη θρησκεία των Αζτέκων με σεβασμό και ακρίβεια.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Tags: