PS Plus: Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για τα PS4 και PS5

Μήνας φωτιά!
31 Μαΐου 2023 18:50
PS Plus: Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για τα PS4 και PS5

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και έτσι, όπως συνηθίζει κάθε φορά λίγο πριν το τέλος του μήνα, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, για τον Ιούνιο του 2023 έχουμε ως συνήθως τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία όλα αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Φυσικά, αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Ξεκινώντας, από τις 6 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το NBA 2K23. Σίγουρα είναι το μεγάλο highlight του μήνα. Πρόκειται για το νεότερο κεφάλαιο της πασίγνωστης αθλητικής σειράς που απολαμβάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια παίκτες. Αν ακόμη δεν έχετε ριχτεί στα ψηφιακά παρκέ αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία και μάλιστα τα μέλη του PlayStation Plus θα έχουν πρόσβαση και σε αποκλειστικά μηνιαία MyTEAM πακέτα εντός του παιχνιδιού.

Συνεχίζοντας, μέσα στον Μάιο οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση και στο Jurassic World Evolution 2, το sequel του construction & management simulation τίτλου που αναθέτει στους παίκτες να φτιάξουν το δικό τους προϊστορικό θεματικό πάρκο με δεινόσαυρους. Τέλος, το Plus δίνει και το Trek to Yomi ένα στυλιζαρισμένο cinematic action-adventure παιχνίδι δύο διαστάσεων, το οποίο είναι φόρος τιμής στις παλιές ιαπωνικές σαμουράι ταινίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιούνιο του 2023:

  • NBA 2K23 | PS4, PS5
  • Jurassic World Evolution 2 | PS4, PS5
  • Trek to Yomi | PS4, PS5