Cyberpunk 2077: Phantom Liberty expansion - Ίσως μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του σύντομα

'Παρών' στο Summer Game Fest 2023 Play Days
29 Μαΐου 2023 23:27
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty expansion - Ίσως μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του σύντομα

Στο πλαίσιο της συνάντησης των μετόχων της CD Projekt RED για τα οικονομικά αποτελέσματα του Q1 2023, έγινε γνωστό ότι το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty expansion θα βρίσκεται στο Summer Game Fest: Play Days στις αρχές Ιουνίου. 

Αν και η πολωνική εταιρία δε διευκρίνισε εάν στο μεγάλο καλοκαιρινό gaming event του Geoff Keighley, μάθουμε κάτι παραπάνω για το πολυαναμενόμενο expansion του Cyberpunk 2077, ωστόσο εικάζεται γενικότερα ότι μάλλον θα έχει μια εμφάνιση στο σόου του Summer Game Fest 2023, εκεί όπου θα μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Για την ιστορία, το "Play Days" κομμάτι του Summer Game Fest δίνει τη δυνατότητα σε ειδικά μέσα να δοκιμάσουν μέσω hands-on session, τα παιχνίδια που θα βρίσκονται στο event. 

Στο "Phantom Liberty" θα πρωταγωνιστεί ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός Idris Elba στο ρόλο του FIA Agent, Solomon Reed, ενώ θα επιστρέψει ο Keanu Reeves ως Johnny Silverhand.  Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω expansion αφήνει πίσω τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One του Cyberpunk 2077, καθώς θα κυκλοφορήσει μόνο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Unboxholics θα πετάξει στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και θα βρίσκεται μέσα στο YouTube Theater, για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο σόου και να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τον παλμό.

Μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από την Αμερική, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες. Θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Game Fest 2023, πατώντας εδώ.

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023 για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S.