PlayStation: Οι εκπτώσεις του Days of Play ξεκινούν σύντομα και η Sony προετοιμάζει το έδαφος

Δείτε στο περίπου τι θα περιλαμβάνουν οι προσφορές
29 Μαΐου 2023 19:40
PlayStation: Οι εκπτώσεις του Days of Play ξεκινούν σύντομα και η Sony προετοιμάζει το έδαφος

Σύντομα ξεκινούν οι προσφορές του Days of Play και το PlayStation προετοιμάζει το έδαφος κατάλληλα ανακοινώνοντας τι θα περιλαμβάνουν φέτος.

Μέσα από το PlayStation Blog, η Sony καταρχήν ανακοίνωσε ότι το Days of Play 2023 θα διεξαχθεί από τις 2 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουνίου, όπου σε αυτή την περίοδο οι κάτοχοι PlayStation κονσολών θα βρουν εξαιρετικές προσφορές και ευκαιρίες σε συνδρομές PlayStation Plus, αξεσουάρ και παιχνίδια τόσο στο PlayStation Store όσο και στα φυσικά καταστήματα. 

Αν και δεν ανακοίνωσε πλήρως όλη τη λίστα των τίτλων που θα προσφερθούν σε χαμηλές τιμές ή το ύψος των εκπτώσεων, ανέφερε ότι τόσο νέοι όσο και υφιστάμενοι συνδρομητές του PS Plus θα βρουν σε έκπτωση -25% τις 12μηνες συνδρομές σε όλες τις βαθμίδες της υπηρεσίας, δηλαδή στα PS Plus Essential, PS Plus Extra και PS Plus Premium. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές των PlayStation Plus και Extra θα μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν σε μια υψηλότερη βαθμίδα (για έναν, τρεις ή 12 μήνες) με έκπτωση επίσης 25%

Όσον αφορά τα ψηφιακά παιχνίδια και τα DLCs που θα βγουν σε προσφορά στο PlayStation Store εκεί η Sony ανέφερε ότι αυτές θα διαφέρουν ανά περιοχή, επομένως προτρέπει τον κόσμο να τσεκάρει την τοπική σελίδα του Days of Play για περαιτέρω πληροφορίες. Επίσης τόσο παιχνίδια όσο και αξεσουάρ για τα PS4 και PS5 θα διατίθενται σε προσφορά για το παραπάνω διάστημα στα φυσικά καταστήματα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο και στα Ελληνικά καταστήματα. 

Με την έναρξη των εκπτώσεων του Days of Play στις 2 Ιουνίου αναμένεται να μάθουμε και την λίστα των παιχνιδιών που θα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα.