Τα νέα gameplay πλάνα του Warhammer 40,000: Space Marine 2 εντυπωσιάζουν!

Εντός του 2023 η κυκλοφορία του
29 Μαΐου 2023 15:36
Τα νέα gameplay πλάνα του Warhammer 40,000: Space Marine 2 εντυπωσιάζουν!

Το Warhammer 40,000: Space Marine 2 της Saber Interactive αναμένεται να είναι μία από τις πιο φιλόδοξες και πιστές προσαρμογές του Warhammer 40.000 franchise μέχρι σήμερα και τώρα οι fans έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια ακόμη γεύση από το άκρως αναμενόμενο project.

Συγκεκριμένα, το στούντιο σε συνεργασία με την publishing εταιρία Focus Interactive έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας αποκλειστικό gameplay υλικό από το επερχόμενο third-person shooter.

Το βίντεο, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο Skulls Showcase 2023 event, δείχνει τις βίαιες μάχες και τα εντυπωσιακά γραφικά του παιχνιδιού, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC εντός του 2023.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς Warhammer 40.000: Space Marine, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011 και σύστησε στους παίκτες τον Captain Titus, έναν βετεράνο Space Marine του παραρτήματος Ultramarines, ο οποίος μάχεται εναντίον των δυνάμεων του Chaos σε έναν κατεστραμμένο πλανήτη.

Στο Warhammer 40,000: Space Marine 2, οι παίκτες θα αναλάβουν και πάλι τον έλεγχο του Titus, ο οποίος έχει κηρυχθεί προδότης από το Imperium. Παρόλα αυτά, πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας πιστών Space Marines ενάντια σε μια νέα απειλή: τους Tyranids, μια ορδή εξωγήινων πλασμάτων που καταβροχθίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Τα νέα gameplay πλάνα παρουσιάζουν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις που θα προσφέρει το sequel, όπως το ανανεωμένο σύστημα μάχης που θα επιτρέπει στους παίκτες να εναλλάσσονται πανεύκολα μεταξύ melee και ranged όπλων, καθώς και να χρησιμοποιούν νέα abilities και executions.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.