Tekken 8: Θα εμφανιστεί ένας ακόμη χαρακτήρας από το 3ο παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα
29 Μαΐου 2023 14:01
Tekken 8: Θα εμφανιστεί ένας ακόμη χαρακτήρας από το 3ο παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco αποκάλυψε έναν ακόμη χαρακτήρα, ο οποίος θα βρίσκεται στο Tekken 8. Έτσι, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Hwoarang, ένας ακόμη παλιός παίκτης θα εμφανιστεί στο νέο παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για τον πρώην ντετέκτιβ και πλέον “psychotic cyborg”, Bryan Fury, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Tekken 3 του PlayStation. Η Bandai δημοσίευσε, λοιπόν, το πρώτο gameplay trailer από τον χαρακτήρα και θέλει να σας δώσει μια πρώτη γεύση από όλες τις ικανότητές του.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει: Ένας μπαλαντέρ για βία και καταστροφή. Ο Bryan Fury, πρώην αστυνομικός που έγινε psychotic cyborg απελευθερώνεται στο Tekken 8!

Δείτε το βίντεο:

Το Tekken 8 θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ των κονσολών, ενώ οι χαρακτήρες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Jin Kazama & Devil Jin, Jack-8, Jun Kazama, Kazuya Mishima & Devil Kazuya, King, Lars Alexandersson, Marshall Law, Nina Williams, Paul Phoenix, Ling Xiaoyu, Asuka Kazama, Lili, Hwoarang και Leroy Smith.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Tekken 8 υπόσχεται ένα φρεσκαρισμένο σύστημα μάχης και εντυπωσιακά γραφικά που φτιάχτηκαν με τη γνωστή μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

Εμείς, ως Unboxholics βρεθήκαμε πρόσφατα σε ένα ειδικό event για το παιχνίδι και μιλήσαμε με τον θρυλικό δημιουργό του franchise, Katsuhiro Harada, ενώ παράλληλα πήραμε μια πρώτη γεύση από τον τίτλο. Αν κάνετε κλικ εδώ θα δείτε το δικό μας hands-on.

Η Bandai Namco δεν έχει αποκαλύψει ωστόσο ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Tekken 8 και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC (Steam), Xbox Series X|S και PlayStation 5. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. μέχρι να ανακοινωθεί η ημερομηνία του επίσημα.

Tags: