ΦΗΜΗ: Το PlayStation ετοιμάζει και δεύτερο σόου

Νέες πληροφορίες για τα σχέδιά του
29 Μαΐου 2023 08:19
ΦΗΜΗ: Το PlayStation ετοιμάζει και δεύτερο σόου

Πριν καν το πρόσφατο PlayStation Showcase 2023 ανακοινωθεί επίσημα, κυκλοφορούσαν πολλές φήμες πως η Sony ετοιμάζει ένα event για να δείξει το μέλλον του PS5, μιας και πολλές ομάδες των PlayStation Studios ήταν έτοιμες να δείξουν τα projects τους σύμφωνα με διάφορους insiders. Ωστόσο, το event τελικά πραγματοποιήθηκε και είδαμε μόλις πέντε παιχνίδια από τις εσωτερικές ομάδες της Sony, με τα περισσότερα trailers, όπως αυτά των Marathon, Fairgame$ και Concord να είναι CGI.

Πολλοί, λοιπόν, έμειναν να αναρωτιούνται τι ετοιμάζει η Naughty Dog, η Santa Monica, η Sucker Punch και άλλες λατρεμένες ομάδες των PlayStation Studios. Όπως φαίνεται, η απάντηση δε θα αργήσει πολύ, αφού μια νέα φήμη θέλει τη Sony να σχεδιάζει και ένα ακόμη PlayStation event μέσα στο 2023.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του Kotaku, Ethan Gach, επισήμανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως τόσο το PlayStation όσο και η Nintendo θα έχουν επιπλέον ψηφιακά σόου μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Ο Gach δε διευκρίνισε πότε ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε τα εν λόγω σόου, λέγοντας απλά να μείνουμε συντονισμένοι για εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες και στους επόμενους μήνες.

Η σχετική δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Gach αναφέρεται σε κάποιο δεύτερο PlayStation Showcase ή αν κάνει λόγο για κάποιο επιπρόσθετο State of Play, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ καπνός για να μην υπάρχει φωτιά. Για παράδειγμα, ο leaker του νέου φορητού Project Q είχε μιλήσει στο παρελθόν και για μια νέα έκδοση του PS5 με αποσπώμενο μέσο ανάγνωσης δίσκων που είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία εντός του 2023, οπότε σίγουρα η εταιρία έχει ακόμη αρκετά πράγματα για να δείξει.

Φυσικά, για οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: