Μάλλον δεν έχετε δει πιο αηδιαστικό gaming χειριστήριο στη ζωή σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλλον δεν έχετε δει πιο αηδιαστικό gaming χειριστήριο στη ζωή σας (ΒΙΝΤΕΟ)  

Κάτι πήγε πολύ στραβά

Μάλλον δεν έχετε δει πιο αηδιαστικό gaming χειριστήριο στη ζωή σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις ιδιαίτερες πινελιές του επίσημου Pro Controller του Nintendo Switch είναι το ημιδιαφανές πλαστικό του, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν το εσωτερικό hardware της συσκευής. Ωστόσο, αυτή η ιδιαιτερότητα μετατράπηκε σε εφιάλτη για έναν κάτοχο της υβριδικής κονσόλας.

Συγκεκριμένα, το γύρο των social media έχει κάνει ένα video με σχεδόν 12 εκατομμύρια προβολές που μοιράστηκε πριν ημέρες ο γνωστός Twitter λογαριασμός OddIy Terrifying. Σε αυτό φαίνεται ίσως το πιο αηδιαστικό gaming χειριστήριο που έχετε δει στη ζωή σας, αφού στην κυριολεξία έχει «μολυνθεί», όντας γεμάτο με αμέτρητα μικροσκοπικά έντομα στο εσωτερικό του.

Πιθανότητα κάποιο έντομο μπήκε αρχικά κάτω από το πλαστικό, ίσως από τα ανοίγματα των δύο μοχλών ή του σταυρού και γέννησε εντός του χειριστηρίου. Ο κάτοχος δεν το κατάλαβε και το αποτέλεσμα είναι ίσως χιλιάδες έντομα να βρίσκονται πλέον στο εσωτερικό του, τα οποία να φαίνονται να κινούνται κάτω από το ημηδιαφανές πλαστικό κάλυμμα. Το tweet ρωτάει εύστοχα, λοιπόν: «Τι θα κάνατε αν κάποιος φίλος σας έδινε αυτόν τον μοχλό»; Η απάντηση από τους περισσότερους χρήστες των social media ήταν εξίσου χαρακτηριστική: «Kill it with fire».

Όπως και να ‘χει, είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε το viral βίντεο μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.

Ροη ειδησεων