Ανακοινώθηκε νέο περιεχόμενο για το Wo Long: Fallen Dynasty

Είστε έτοιμοι για νέες μάχες;
26 Μαΐου 2023 19:11
Ανακοινώθηκε νέο περιεχόμενο για το Wo Long: Fallen Dynasty

Η Team Ninja σε συνεργασία με την Koei Tecmo αποκάλυψαν ότι το Wo Long: Fallen Dynasty πρόκειται να λάβει πολύ σύντομα νέο περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσαν το DLC ‘Battle of Zhongyuan’, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κιόλας πολύ σύντομα στις 29 Ιουνίου.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για το εν λόγω DLC, αλλά η ομάδα ανάπτυξης είπε ότι θα περιέχει νέες πίστες, νέους εχθρούς ένα νέο επίπεδο δυσκολίας, πολλά όπλα και άλλες εκπλήξεις. Επίσης, η Team Ninja δήλωσε ότι θα ανακοινώσει περισσότερες μελλοντικά όσο φτάνουμε δηλαδή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει γνωστό ότι το Wo Long: Fallen Dynasty τα πήγε εξαιρετικά σε πωλήσεις, ενώ πολλοί παίκτες το κατέβασαν μέσα από το Xbox Game Pass για να το δοκιμάσουν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Wo Long: Fallen Dynasty  έρχεται από από τον Fumihiko Yasuda, τον παραγωγό του Nioh και τον Masaaki Yamagiwa, τον παραγωγό του Bloodborne. Το παιχνίδι αφηγείται τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία ενός στρατιώτη της πολιτοφυλακής που αγωνίζεται να επιβιώσει σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή του Three Kingdoms. Τα υπερφυσικά στοιχεία σε συνδυασμό με την ξιφομαχία κινέζικου στιλ είναι μερικά μόνο από τα δυνατά σημεία του νέου RPG δράσης της Team NINJA.

Το Wo Long: Fallen Dynasty κυκλοφορεί από τις 3 Μαρτίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S.