Το Dragon’s Dogma 2 θα είναι μια “καθαρή” single-player εμπειρία

Χωρίς co-op το επερχόμενο παιχνίδι της Capcom
26 Μαΐου 2023 17:20
Το Dragon’s Dogma 2 θα είναι μια “καθαρή” single-player εμπειρία

Μέσα από το PlayStation Showcase event της Sony, η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο trailer από το Dragon’s Dogma 2. Έχουν περάσει μερικά εικοσιτετράωρα από τα αποκαλυπτήρια και όπως μεταφέρει η εταιρία, το sequel θα είναι μια καθαρή single-player εμπειρία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το Dragon’s Dogma 2 δε θα προσφέρει κάποιου είδους co-op, παρ’ όλα αυτά, ο παίκτης θα έχει και πάλι στο πλευρό του τρεις χαρακτήρες γνωστούς και ως Pawns που θα τον βοηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Η Capcom είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Τα Pawns δημιουργούν την αίσθηση μιας συνεργατικής εμπειρίας προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά, δεξιότητες και γνώσεις που αποκτήθηκαν από εμπειρίες άλλων Arisen (παικτών).

Έτσι, αν περιμένατε να παίξετε τον τίτλο co-op με έναν ή περισσότερους φίλους σας, αυτό δε θα γίνει και ξεκαθάρισε την κατάσταση η Capcom από τώρα. Το sequel θα ακολουθήσει δηλαδή και πάλι τη συνταγή του αρχικού Dragon's Dogma.

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Αναγεννήσου σύμφωνα με το δόγμα αυτού του κόσμου. Ένας ήρωας πρέπει να εκπληρώσει το ξεχασμένο πεπρωμένο του. Ποιο δόγμα βλέπει η καρδιά σου μέσα από τα μάτια σου; 

Η Capcom αποκάλυψε ότι στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα έχει και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Για την ιστορία, το Dragon's Dogma κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2012 για Xbox 360 και PS3. Αργότερα έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομαζόταν Dark Arisen, η οποία είχε περισσότερο περιεχόμενο, ενώ αργότερα κατέφθασε και για τα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Επίσης, πριν αρκετό καιρό έκανε ντεμπούτο και μία σειρά για το Netflix.

To Dragon’s Dogma 2 βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και δεν έχει προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας.