Xbox: Επιβεβαιώθηκε ένα ακόμη παιχνίδι που θα δούμε στο σόου του

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
26 Μαΐου 2023 16:05
Xbox: Επιβεβαιώθηκε ένα ακόμη παιχνίδι που θα δούμε στο σόου του

Αμέσως μετά το τέλος του PlayStation Showcase 2023 και την πολυσυζητημένη μπηχτή του Xbox, για την οποία σας ενημερώσαμε, η Microsoft συνεχίζει να ανεβάζει το hype για το δικό της σόου, επιβεβαιώνοντας το δεύτερο παιχνίδι που θα παρουσιάσει.

Συγκεκριμένα, πέρα από το Starfield, το οποίο θα έχει ένα ολόκληρο δικό του ειδικό σόου, ο αμερικανικός κολοσσός επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα δείξει αναλυτικά gameplay πλάνα από το επερχόμενο Forza Motorsport. Συγκεκριμένα, η Turn 10 έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το κεντρικό εικαστικό που θα υπάρχει και στο εξώφυλλο του τίτλου, το οποίο θα κοσμούν δύο εντυπωσιακά supercars, το 2023 No. 01 Cadillac Racing V-Series.R και το 2024 Chevrolet Corvette E-Ray. Παράλληλα, μιλώντας για το Xbox Games Showcase 2023, το στούντιο τόνισε:

Συντονιστείτε στο Xbox Games Showcase στις 11 Ιουνίου για να δείτε από πρώτο πλάνο αυτά τα αυτοκίνητα και έπειτα στο Forza Monthly στις 13 Ιουνίου, για ένα πλήρες walkthrough του single player career gameplay μας! Τα λέμε στη γραμμή της αφετηρίας.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το Xbox έχει ετοιμάσει κάτι αντίστοιχο και για το reboot του λατρεμένου racing franchise. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι δε θα λείπει από το Xbox Games Showcase 2023, αλλά οι παίκτες θα μπορούν να το χορτάσουν με άφθονο gameplay σε ξεχωριστό ειδικό σόου που ετοιμάζει η Turn 10.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Xbox Games Showcase 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. Το Starfield Direct θα ακολουθήσει αμέσως μετά, ενώ στις 13 Ιουνίου, την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί και το Xbox Games Showcase 2023 Extended, με ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις. Στις 13 Ιουνίου αναμένεται και το Forza Monthly.

Για οτιδήποτε αφορά το σόου της Microsoft και το Summer Game Fest, μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από την Αμερική, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.

Θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Game Fest 2023, πατώντας εδώ.