Alone in the Dark: Παίξτε δωρεάν από σήμερα τον πρόλογο

Ο horror τίτλος έρχεται σύντομα με άρωμα Hollywood
26 Μαΐου 2023 15:18
Alone in the Dark: Παίξτε δωρεάν από σήμερα τον πρόλογο

Όπως γνωρίζουμε από πέρυσι, το κλασικό survival horror franchise Alone in the Dark θα επιστρέψει, με ένα σύγχρονο reboot από την THQ Nordic και την Pieces Interactive. Τώρα, νέες πληροφορίες, όπως το cast και η ημερομηνία κυκλοφορία του τίτλο, μόλις επιβεβαιώθηκαν.

Συγκεκριμένα, η THQ Nordic επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα φτάσει εγκαίρως για το Halloween, αφού η κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για τις 25 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Όσον αφορά το cast, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα διαθέτει άρωμα Hollywood, αφού θα έχει ως πρωταγωνιστές τον David Harbour και την Jodie Comer, των Stranger Things και Free Guy αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το νέο Alone in the Dark είναι ένα reboot του ομώνυμου τίτλου του 1992, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πρωτοπόρους του είδους του survival horror. Θα ακολουθεί τον Edward Carnby, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και την Emily Hartwood, μια δημοσιογράφο, καθώς εξερευνούν ένα στοιχειωμένο αρχοντικό που ονομάζεται Derceto Manor και αποκαλύπτουν τα σκοτεινά του μυστικά.

Το reboot θα έχει σύγχρονα γραφικά και gameplay, με νέα ιστορία, αλλά θα αποτίσει συγχρόνως και φόρο τιμής στην αρχική τριλογία. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν ως Edward ή Emily, για να βιώσουν διαφορετικές προοπτικές και αλληλεπιδράσεις ανάλογα. Το παιχνίδι θα διαθέτει γρίφους, combat και πολλαπλά τέλη.

Μαζί με αυτές τις ανακοινώσεις, η THQ Nordic έκανε επίσης γνωστό ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από σήμερα να δοκιμάσουν το παιχνίδι εντελώς δωρεάν, μέσα από τον πρόλογο με τίτλο Grace in the Dark που είναι διαθέσιμος για PC, PS5 και Xbox Series X|S. Ο πρόλογος αυτός είναι μια αυτόνομη ιστορία που παρουσιάζει την Grace Saunders, ένα νεαρό κορίτσι που εμπλέκεται στο μυστήριο του Derceto Manor. Ο πρόλογος δεν έχει μάχες, αλλά επικεντρώνεται στην ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, βάζοντας τα θεμέλια για την πλοκή του κυρίως παιχνιδιού.

Tags: