Zelda: Tears of the Kingdom – Το νέο patch βάζει τέλος σε ένα κόλπο που εκμεταλλευόντουσαν πολλοί

Διορθώνοντας συγχρόνως και πολλά προβλήματα
26 Μαΐου 2023 14:44
Zelda: Tears of the Kingdom – Το νέο patch βάζει τέλος σε ένα κόλπο που εκμεταλλευόντουσαν πολλοί

Η Nintendo μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο patch του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο έρχεται με καλά και για πολλούς ίσως και με κακά νέα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το update με κωδικό έκδοσης 1.1.2 είναι πλέον διαθέσιμο για κατέβασμα και σύμφωνα με τα επίσημα patch notes διορθώνει ένα πρόβλημα που έκανε διάφορους ήχους του παιχνιδιού να παίζουν σε υπερβολική υψηλή ένταση. Παράλληλα, επιλύει ένα ζήτημα που επέτρεπε τους παίκτες από το να ολοκληρώσουν το main quest ‘Camera Work in the Depths’.

Ωστόσο, όπως ανακάλυψαν άμεσα οι παίκτες, η ενημέρωση αφαιρεί και τα duplication glitches που εκμεταλλευόντουσαν πολλοί για να δημιουργήσουν αντίγραφα οποιουδήποτε όπλου. Πλέον το παραθυράκι αυτό έχει κλείσει, αν και δεν είναι απίθανο η κοινότητα να ανακαλύψει κάτι αντίστοιχο ξανά στο μέλλον.

Ακολουθούν τα επίσημα patch notes με τις αλλαγές της ενημέρωσης:

Audio Bug Fixes

  • Fixed an issue where the sound would play at an extremely high volume in certain conditions.

Additional Fixes

  • Fixed an issue in the main quest, “Camera Work in the Depths”, where players could not progress beyond a certain point. Downloading the update will allow players to proceed past that point.
  • Several issues have been addressed to improve the gameplay experience.

Για την ιστορία, το Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch και ήδη έγινε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς όσον αφορά τις πωλήσεις παγκοσμίως. Παράλληλα, ο τίτλος αναμένεται να είναι και μια από τις υποψηφιότητες για τα Game of the Year βραβεία σε μερικούς μήνες από τώρα.

Τόσο το Xbox όσο και το PlayStation έδωσαν συγχαρητήρια στη Nintendo για το launch, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ υπήρξαν μέχρι και ουρές από τους gamers για να παραλάβουν τα πρώτα retail αντίτυπα. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βίντεο των Unboxholics με τις εντυπώσεις του Γιώργου Πρίτσκα και του Σάκη Καρπά, πατώντας εδώ.