Diablo IV: Το σκοτάδι πλησιάζει στο νέο διαφημιστικό trailer

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
25 Μαΐου 2023 23:24
Diablo IV: Το σκοτάδι πλησιάζει στο νέο διαφημιστικό trailer

Η Blizzard κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer για να διαφημίσει ένα από τα μεγαλύτερά της «χαρτιά» για το 2023. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Diablo IV, το οποίο είναι πανέτοιμο να σας υποδεχθεί στις αρχές του Ιουνίου, με μία ολοκαίνουργια και σκοτεινή περιπέτεια.

Το νέο trailer έχει την ονομασία “Saviors Wanted” και είναι σε μορφή live-action με κανονικούς ηθοποιούς δηλαδή, που προετοιμάζονται για όλα αυτά που έρχονται, μιας και όλοι καλούνται να δώσουν τη μάχη τους απέναντι στο σκότος. Επίσης, σε αυτό το βίντεο θα πάρετε και μία ακόμη γεύση από όλα τα βασικά class του τίτλου. Μάλιστα, το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω το έχει σκηνοθετήσει η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao των Nomdland και Eternals. Στη σκηνοθεσία βοήθησε και ο Kiku Ohe.

Σύμφωνα με την Blizzard, το Diablo 4 θα εξερευνήσει "την πιο σκοτεινή ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ σε παιχνίδι Diablo", εστιάζοντας στην επιβαρυμένη σχέση μεταξύ της Lilith και του Inarius.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.