Final Fantasy 16: Το launch trailer είναι εδώ με την κυκλοφορία του να είναι προ των πυλών

Έτοιμοι να παλέψετε για τη μοίρα της Valisthea;
25 Μαΐου 2023 11:53
Final Fantasy 16: Το launch trailer είναι εδώ με την κυκλοφορία του να είναι προ των πυλών

Η Square Enix δε γινόταν να λείπει από το PlayStation Showcase 2023, εκεί όπου παρουσίασε το launch trailer του Final Fantasy 16 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου αποκλειστικά για το PS5. 

Το launch trailer μάλιστα φέρει τον τίτλο "Salvation" και σας βάζει στο κλίμα της ιστορίας του με πρωταγωνιστή τον Clive Rosfield, ο οποίος ξεκινάει την επική περιπέτειά του.

Στο εντυπωσιακό trailer βλέπουμε επίσης την αναταραχή που αντιμετωπίζουν και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν οι Dominants, άτομα ευλογημένα με την ικανότητα να καλούν τη φοβερή δύναμη των Eikons. Καθώς ο Clive και οι Dominants ακολουθούν αυτό που ο καθένας τους θεωρεί δίκαιο, πώς θα συγκρουστούν τα ιδανικά τους; Το τι επιφυλάσσει η μοίρα για τη γη της Valisthea θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο μήνα.

Δείτε το launch trailer του Final Fantasy 16: 

Πρόσφατα ο παραγωγός του παιχνιδιού Naoki Yoshida επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο κυκλοφορίας DLC, καθώς η Square Enix θέλει να είναι ολοκληρωμένο το παιχνίδι από το λανσάρισμά του. Επίσης, σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα demo για το Final Fantasy XV ώστε να το δοκιμάσετε δωρεάν. 

Η σύνοψη του Final Fantasy 16: "Η 16η αυτόνομη έκδοση της θρυλικής σειράς Final Fantasy σηματοδοτεί μία πιο σκοτεινή εκδοχή για το RPG με περίπλοκη ιστορία εκδίκησης, συγκρούσεις εξουσίας και αναπόφευκτη τραγωδία. Το Final Fantasy 16 επανασχεδιάζει τα εικονικά στοιχειά της σειράς, ως Eikon. Αυτά τα θανάσιμα πλάσματα βρίσκονται μέσα στους Dominant, σε άνδρες και γυναίκες που κληρονομούν απίστευτη δύναμη από τη γέννησή τους – είτε τους αρέσει είτε όχι.

Τα Eikon είναι τα πιο ισχυρά όντα στη Valisthea, μία χώρα όπου κυριαρχούν έξι πανίσχυρα βασίλεια χάρη στη δύναμη των Mothercrystal. Το aether που παρέχουν αυτά τα επιβλητικά βουνά κρυστάλλων, ενεργοποιεί τα magicks που έχουν επιτρέψει σε αυτά τα έθνη να ευημερούν για πολλά χρόνια — αλλά τώρα ένα μυστηριώδες Blight απειλεί να διακόψει την αβέβαιη συμμαχία τους. Παίξτε ως ο Clive Rosfield, ο First Shield της Rosaria και φύλακας του μικρότερου αδερφού του Joshua, του Dominant του Eikon Phoenix, σε αυτό το επικό RPG δράσης από την ομάδα των βετεράνων του Final Fantasy."

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το Final Fantasy 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου. Όσον αφορά την κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή.