Sword of the Sea: Το νέο πανέμορφο παιχνίδι από πρώην developers του Journey!

Δείτε το πρώτο trailer
25 Μαΐου 2023 02:15
Sword of the Sea: Το νέο πανέμορφο παιχνίδι από πρώην developers του Journey!

Η Giant Squid, το indie στούντιο των Abzu και Pathless, ανακοίνωσε το επόμενο project της: το Sword of the Sea, ένα αποκλειστικό παιχνίδι για το PS5 που συνδυάζει το surfing με την εξερεύνηση σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.

Το Sword of the Sea αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase 2023, με ένα εντυπωσιακό trailer που έδειξε τον ιδιαίτερο traversal μηχανισμό του παιχνιδιού: το Hoversword. Το Hoversword είναι μια σανίδα που μοιάζει με σπαθί και μπορεί να γλιστράει πάνω σε άμμο, νερό και αέρα, επιτρέποντας στον παίκτη να εκτελεί κόλπα και ακροβατικά, ενώ εξερευνά ένα τεράστιο και μυστηριώδες τοπίο.

Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ονομάζεται Wraith, μια μασκοφόρος φιγούρα που φοράει έναν μανδύα από φτερά. Ο Wraith μπορεί να χρησιμοποιήσει το Hoversword για να περιηγηθεί σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως έρημους, ωκεανούς, δάση και ερείπια. Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι εγκαταλελειμμένος και κινείται σε κύματα, δημιουργώντας ένα δυναμικό και ρευστό gameplay.

Το Sword of the Sea αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024 για το PS5. Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη άλλες πλατφόρμες, ενώ η Giant Squid δεν έχει αποκαλύψει πολλά περισσότερα για την ιστορία ή τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.