Το Marathon της Bungie επιστρέφει με multiplayer remake - Δείτε το teaser

Η Bungie επιφύλασσε μια έκπληξη για το PlayStation Showcase 2023
25 Μαΐου 2023 01:58
Το Marathon της Bungie επιστρέφει με multiplayer remake - Δείτε το teaser

Μια έκπληξη επιφύλασσε η Bungie για τους fans και όσους παρακολούθησαν το PlayStation Showcase 2023 καθώς η γνωστή εταιρία ανακοίνωσε έναν φαινομενικά νέο τίτλο, που τελικά ήταν αναβίωση ενός παλιότερου. 

Ο λόγος για το Marathon, ένα παλιό IP της Bungie που η εταιρία ξεθάβει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και το συστήνει ξανά στο gaming κοινό ως ένα PvP shooter multiplayer παιχνίδι με extraction στοιχεία (θυμίζοντας CoD: Warzone αλλά και το Rainbow Six: Extraction). Αυτό λοιπόν είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι που φτιάχνουν οι δημιουργοί του Halo και του Destiny. "Γίνετε ένας runner στο νέο sci-fi PvP extraction shooter της Bungie. Αγωνιστείτε για την επιβίωση, τον πλούτο και τη φήμη σε έναν κόσμο με εξελισσόμενες, μόνιμες ζώνες, όπου κάθε τρέξιμό σας μπορεί να οδηγήσει στο μεγαλείο." γράφει η επίσημη περιγραφή που δίνει η εταιρία. 

Το sci-fi σκηνικό του θα εκτυλίσσεται στο έτος 2850 εκεί όπου κυριαρχούν η τεχνολογία κλωνοποίησης, τα συνθετικά σώματα και οι ικανότητες μεταφοράς συνειδήσεων. "Έχουμε τεράστιο σεβασμό για τα αρχικά παιχνίδια Marathon και από την αρχή θέλαμε να τα τιμήσουμε, ειδικά τη μυθολογία, την ιστορία και τα θέματα του κόσμου", εξηγεί ο Director του παιχνιδιού, Christopher Barrett στο επίσημο blog post. Αν και αυτή η νεότερη έκδοση του Marathon δεν αποτελεί ένα άμεσο sequel, θα έχει αναφορές για τους παίκτες του αρχικού first-person shooter που έκανε το ντεμπούτο του το 1994 στο Mac.

Το Marathon θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S.